Sahibinden de yaşadığım yerde PS4 ilanlarına bakarak yazdım ama cevap alamadım, cevap bekliyorum hocam.İkinci elden bulabilirsin.
Hocam bilgisayar için alıyorum, fifa oynayacağım. PS5 kolları 4, 4.5 civarında gördüm. Eğer mantıklı bir PS5 kolu varsa ona da bakabilirim. PS cafe sahibine mesaj attım sabaha dönüş alırım. Var mıdır almamı tavsiye ettiğiniz PS5 kol sitesi?0 olarak ancak fahiş fiyatlara bulunuyor, 0 da da 2. elde de genel olarak DS5 parasına satıyorlar V2 kolları. PS4 için alıyorsunuz sanırım eğer öyle değilse alınmaz. 2. el sitelerinde DS4 ilanlarına bakabilir veya çok kollu PS4 ilanlarına yazıp sorabilirsiniz. Çevrenizdeki PS cafelere bakabilirsiniz genelde 0 gibi ürünler satıyorlar.
Hocam bilgisayar için alıyorum, FIFA oynayacağım. PS5 kolları 4, 4.5 civarında gördüm. Eğer mantıklı bir PS5 kolu varsa ona da bakabilirim. PS cafe sahibine mesaj attım sabaha dönüş alırım. Var mıdır almamı tavsiye ettiğiniz PS5 kol sitesi?
![]()
Sony Playstation 5 Dualsense Controller PS5 Kol Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Sony Playstation 5 Dualsense Controller PS5 Kol Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Satıcı N11, kol orijinal mıdır ne diyorsunuz?
N11dekini çok uzatmadan alayım diyorum ama bakalım, teşekkür ederim hocam.Bilgisayar içinse daha mantıklı kollar önerecektir arkadaşlar ben çok anlamıyorum ama illa Sony marka alacaksanız sahibinden üzerinden bakın çoğu dükkan 0 yurt dışı ürünü satıyor 3000-3250TL gibi fiyatlara. Evet N11'deki de orijinal.
N11dekini çok uzatmadan alayım diyorum ama bakalım, teşekkür ederim hocam.
Yeni bir konu açtırmazlar diye düşünüyorum, bu konuyu öne çıkar yapacağım. Önerisi olanlar varsa buradan dönüş yaparsa çok sevinirim.Yeni konu açıp bütçe belirtip kol önerisi isteyin muhtemelen daha iyi ürünler gelecektir, halleffect bulunan drift sorunu yapmayacak kollar vardı bu fiyatlara diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.