Orijinal PS4 kolu nereden alınır?

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 108

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Orijinal PS4 kolu arıyorum. Satan veya nereden alabilirim var mı öneriniz?

@Hiroo konuyu açalı on beş saniye olmadı. Neden beğenmediniz?

Son düzenleme:
0 olarak ancak fahiş fiyatlara bulunuyor, 0 da da 2. elde de genel olarak DS5 parasına satıyorlar V2 kolları. PS4 için alıyorsunuz sanırım eğer öyle değilse alınmaz. 2. el sitelerinde DS4 ilanlarına bakabilir veya çok kollu PS4 ilanlarına yazıp sorabilirsiniz. Çevrenizdeki PS cafelere bakabilirsiniz genelde 0 gibi ürünler satıyorlar.

0 olarak ancak fahiş fiyatlara bulunuyor, 0 da da 2. elde de genel olarak DS5 parasına satıyorlar V2 kolları. PS4 için alıyorsunuz sanırım eğer öyle değilse alınmaz. 2. el sitelerinde DS4 ilanlarına bakabilir veya çok kollu PS4 ilanlarına yazıp sorabilirsiniz. Çevrenizdeki PS cafelere bakabilirsiniz genelde 0 gibi ürünler satıyorlar.
Hocam bilgisayar için alıyorum, fifa oynayacağım. PS5 kolları 4, 4.5 civarında gördüm. Eğer mantıklı bir PS5 kolu varsa ona da bakabilirim. PS cafe sahibine mesaj attım sabaha dönüş alırım. Var mıdır almamı tavsiye ettiğiniz PS5 kol sitesi?

Satıcı N11, kol orjinal mıdır ne diyorsunuz?

Hocam bilgisayar için alıyorum, FIFA oynayacağım. PS5 kolları 4, 4.5 civarında gördüm. Eğer mantıklı bir PS5 kolu varsa ona da bakabilirim. PS cafe sahibine mesaj attım sabaha dönüş alırım. Var mıdır almamı tavsiye ettiğiniz PS5 kol sitesi?

Satıcı N11, kol orijinal mıdır ne diyorsunuz?

Bilgisayar içinse daha mantıklı kollar önerecektir arkadaşlar ben çok anlamıyorum ama illa Sony marka alacaksanız sahibinden üzerinden bakın çoğu dükkan 0 yurt dışı ürünü satıyor 3000-3250TL gibi fiyatlara. Evet N11'deki de orijinal.

Bilgisayar içinse daha mantıklı kollar önerecektir arkadaşlar ben çok anlamıyorum ama illa Sony marka alacaksanız sahibinden üzerinden bakın çoğu dükkan 0 yurt dışı ürünü satıyor 3000-3250TL gibi fiyatlara. Evet N11'deki de orijinal.
N11dekini çok uzatmadan alayım diyorum ama bakalım, teşekkür ederim hocam.

N11dekini çok uzatmadan alayım diyorum ama bakalım, teşekkür ederim hocam.

Yeni konu açıp bütçe belirtip kol önerisi isteyin muhtemelen daha iyi ürünler gelecektir, halleffect bulunan drift sorunu yapmayacak kollar vardı bu fiyatlara diye biliyorum.

Yeni konu açıp bütçe belirtip kol önerisi isteyin muhtemelen daha iyi ürünler gelecektir, halleffect bulunan drift sorunu yapmayacak kollar vardı bu fiyatlara diye biliyorum.
Yeni bir konu açtırmazlar diye düşünüyorum, bu konuyu öne çıkar yapacağım. Önerisi olanlar varsa buradan dönüş yaparsa çok sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı