Borsa için banka tier list

Detaylı bilgi yok arayüz olarak eski midasta her şey çok rahat mesela ama portföy taşıyamadığım için Vakıf devam şuan😅
Yani ben detaylı bilgiyi umursamıyorum. Hisseyi alıp çıkıyorum. Detaylı bir bilgi için diğer bankalarda da bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Virman ile taşınmıyor mu Midas'a?

Ziraat aşırı lanetli, sürekli çökük durumda, yapıkredi aşırı pahalı, garanti de sürekli çökük durumda.
Evet konu da çoğunlukla bahsettim sizin de yazmanız durumun ciddiyetini ortaya çıkarır.

Ziraati arayıp sordum artık borsa para giriş limiti varmış 1000TL. Aldığınız hata bundan dolayı.
Kimliğimde imza olmadığı için denizbank beni reddetti. Bu durumda başvurabileceğim banka var mı?

Hepsinin Papara'yı bi' örnek alması lazım.
Papara da pek iyi değil bence. Bir çok kişi Paparayı sadece ya 18 yaş altı olduğu için ya da cashback için. Nays'da cashback olarak daha iyi artık.
Ziraati arayıp sordum artık borsa para giriş limiti varmış 1000TL. Aldığınız hata bundan dolayı.
Kimliğimde imza olmadığı için denizbank beni reddetti. Bu durumda başvurabileceğim banka var mı?
Evet hocam bende yazdığım gibi aradım ve böyle böyle bir hata alıyorum dedim karşıda ki eee dedi :D Çok saçma dedim niye limit olur ki dedim, niye saçma olsun dedi sanki bankanın CEO'su :D

@bonz Papara hız ve kullanım kolaylığı açısından çoğu bankadan daha iyi. Onaylı hesaplara IBAN tanımlasalar bir de borsaya girseler başka banka kullanmam.
Bilmiyorum şahsen normal bankadan farkı yok hız olarak. Paparayı sadece evimin yakınında Akbank ATM'si olduğu için kullanıyorum. O da olmasa cüzdanım da tutmam.

Bilmiyorum şahsen normal bankadan farkı yok hız olarak. Paparayı sadece evimin yakınında Akbank ATM'si olduğu için kullanıyorum. O da olmasa cüzdanım da tutmam.
18'i geçince bağlı faturaları ödemesi için köşede bıraktığım bir hizmet de olsa arayüzü hoş geliyor bana.

BEn bankamdan havale yapıp kullanıyorum hala. Rahat geliyor.
Heh işte bende bundan dolayı kullanıyorum. Alıyorum paramı en yakın ATM olan Akbank'a gidiyorum. Parayı Papara'ya yatırıyorum ve ardından Enparayı açıyorum. Sonrasında bir para yükleme işlemine kadar dokunmuyorum Paparaya.

Heh işte bende bundan dolayı kullanıyorum. Alıyorum paramı en yakın ATM olan Akbank'a gidiyorum. Parayı Papara'ya yatırıyorum ve ardından Enpara'yı açıyorum. Sonrasında bir para yükleme işlemine kadar dokunmuyorum Papara'ya.

Bende tam tersi oluyor. IBAN'ıma gelen parayı paparama atıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı