Borsa için banka tier list

Ziraat yatırım tamamiyle pişmanlıktır ben bulaştım aman sakin ha yeni başlayacak arkadaşlar özellikle siz bu zborsa tongasına düşmeyin sakin bulaşmayın para limiti diye bir şey uydurmuşlar milletten araç keser gibi veyahut bizi çok zengin sanıp sınır limiti koymuşlar 1000 TL altı para yatıramazsınız diye uyarı veriyor halka arz katılın fakat sorun yaşarsanız karşınızda muhatap bulamıyorsunuz müşteri hizmetleri diye bir şey var ama m si yok yani telefona bakan bir Allah'ın kulu yok bende sinirlenip uygulamayı kaldırdım ve şu an başka bir menkul değer buldum ve onlarla gayet mutluyum müşteri hizmetleri gayet ilgili düzenli tertipli size gayet yardım eden bir sorun yaşadığınızda veya arayüzünde zorlandığınızda tak telefon hemen yardım ediyorlar bıkmadan uşanmadan işte bize böyle bir menkul değer yakışır tam bize layık ve harika.

Vallahi ben Akbank'ın arayüzü çok seviyorum. Katılmadığı arzlar oluyor evet ama arayüzü çok hoş. Yatırımcı uygulaması da çok güzel arayüze sahip.

@bonz Başka bir konuda garanti için işlem başı ücretleri yüksek demişsin. Hala öyle mi, Vakıfbank'a göre nasıl? İkisinden birini açmayı düşünüyorum. 6 aylık veya yıllık ücret çekme olayı var mı ikisinde de?

@bonz Başka bir konuda garanti için işlem başı ücretleri yüksek demişsin. Hala öyle mi, Vakıfbank'a göre nasıl? İkisinden birini açmayı düşünüyorum. 6 aylık veya yıllık ücret çekme olayı var mı ikisinde de?
Ücretleri gözünde büyütme. Yapı Kredi gibi değiller :D. En fazla 20TL falandır yıllık. Zaten bende borsa için bu 2 bankayı kullanıyorum Vakıf ve Garanti. Baktım Vakıfta sıkıntı var Garantiden alırım diye duruyor ama Vakıfta hiç sorun yaşamadım.

Ücretleri gözünde büyütme. Yapı Kredi gibi değiller :D. En fazla 20TL falandır yıllık. Zaten bende borsa için bu 2 bankayı kullanıyorum Vakıf ve Garanti. Baktım Vakıfta sıkıntı var Garantiden alırım diye duruyor ama Vakıfta hiç sorun yaşamadım.
Sanırım demek istediğin ikisi de aşağı yukarı birbirine benzer arada çok bir fark yok. Fakat karşılaştırma yapacak olsan ve günlük al sat gibi fazla işlem sıklığı olacak bir kullanım senaryosunda ikisi arasından hangisini önerirsin?

Çökme - hata olayları ve işlem başı ücretleri olarak değerlendirdiğinde hangisi daha iyidir?

Sanırım demek istediğin ikisi de aşağı yukarı birbirine benzer arada çok bir fark yok. Fakat karşılaştırma yapacak olsan ve günlük al sat gibi fazla işlem sıklığı olacak bir kullanım senaryosunda ikisi arasından hangisini önerirsin?

Çökme - hata olayları ve işlem başı ücretleri olarak değerlendirdiğinde hangisi daha iyidir?
Aynen çoğu benzer. Yapı Kredi über şekilde fazla.

VakıfBank öneririm. Eğer ki hesabın yoksa şubeye git ve orada açtır borsa hesabını. 1 ay mı, 3 ay mı ney işlem ücreti kesmiyor.

Aynen çoğu benzer. Yapı Kredi über şekilde fazla.

VakıfBank öneririm. Eğer ki hesabın yoksa şubeye git ve orada açtır borsa hesabını. 1 ay mı, 3 ay mı ney işlem ücreti kesmiyor.
hocam yapı kredi aylık mı çekiyor ücreti? vakıf ile arasında kaldım. karar veremedim bir türlü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı