Yani ben detaylı bilgiyi umursamıyorum. Hisseyi alıp çıkıyorum. Detaylı bir bilgi için diğer bankalarda da bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Virman ile taşınmıyor mu Midas'a?
Ziraati arayıp sordum artık borsa para giriş limiti varmış 1000TL. Aldığınız hata bundan dolayı.
Kimliğimde imza olmadığı için denizbank beni reddetti. Bu durumda başvurabileceğim banka var mı?
Ziraati arayıp sordum artık borsa para giriş limiti varmış 1000TL. Aldığınız hata bundan dolayı.
Kimliğimde imza olmadığı için denizbank beni reddetti. Bu durumda başvurabileceğim banka var mı?
Evet hocam bende yazdığım gibi aradım ve böyle böyle bir hata alıyorum dedim karşıda ki eee dedi Çok saçma dedim niye limit olur ki dedim, niye saçma olsun dedi sanki bankanın CEO'su
@bonz Papara hız ve kullanım kolaylığı açısından çoğu bankadan daha iyi. Onaylı hesaplara IBAN tanımlasalar bir de borsaya girseler başka banka kullanmam.
@bonz Papara hız ve kullanım kolaylığı açısından çoğu bankadan daha iyi. Onaylı hesaplara IBAN tanımlasalar bir de borsaya girseler başka banka kullanmam.
Bilmiyorum şahsen normal bankadan farkı yok hız olarak. Paparayı sadece evimin yakınında Akbank ATM'si olduğu için kullanıyorum. O da olmasa cüzdanım da tutmam.
Bilmiyorum şahsen normal bankadan farkı yok hız olarak. Paparayı sadece evimin yakınında Akbank ATM'si olduğu için kullanıyorum. O da olmasa cüzdanım da tutmam.
Heh işte bende bundan dolayı kullanıyorum. Alıyorum paramı en yakın ATM olan Akbank'a gidiyorum. Parayı Papara'ya yatırıyorum ve ardından Enparayı açıyorum. Sonrasında bir para yükleme işlemine kadar dokunmuyorum Paparaya.
Heh işte bende bundan dolayı kullanıyorum. Alıyorum paramı en yakın ATM olan Akbank'a gidiyorum. Parayı Papara'ya yatırıyorum ve ardından Enpara'yı açıyorum. Sonrasında bir para yükleme işlemine kadar dokunmuyorum Papara'ya.