Borsa için kullanımı kolay ve güzel bir arayüze sahip aracı kurum arıyorum

Merhaba, yaklaşık 2 yıl önce ilk defa adım attığım kripto para piyasasına son zamanlarda gelen yoğun ilgi ve alaka ile bende tekrardan geri döndüm. Döndüm dönmesine ama aklım hep hisse senedi tarafında kaldı. Artık bu piyasa dönmeliyim diye düşünmeye başladığımda borsa, hisse senedi aracı kurumlarının işlem yapılan web sitelerindeki UI-ux durumunun berbat olduğunu fark ettim. Bir de banka yatırım hesaplarının iyice berbat olduğunu görmem ile beraber iyi arayüz ve kullanım rahatlığı sağlayan bir aracı kurum aramaya başladım, ve maalesef öyle bir şey bulamadım. Bu dediğim kriterlere uyan kullandığınız bir aracı kurum varsa benimle paylaşır mısınız?

Osmanlı yatırımı inceledim ama mobili zayıf diyorlar.

Sanırım aradığım şey şu an için yok. Mecbur Midas'ın beta sürümden çıkmasını bekleyeceğim.

Merhaba, yaklaşık 2 yıl önce ilk defa adım attığım kripto para piyasasına son zamanlarda gelen yoğun ilgi ve alaka ile bende tekrardan geri döndüm. Döndüm dönmesine ama aklım hep hisse senedi tarafında kaldı. Artık bu piyasa dönmeliyim diye düşünmeye başladığımda borsa, hisse senedi aracı kurumlarının işlem yapılan web sitelerindeki UI-UX durumunun berbat olduğunu fark ettim. Bir de banka yatırım hesaplarının iyice berbat olduğunu görmem ile beraber iyi arayüz ve kullanım rahatlığı sağlayan bir aracı kurum aramaya başladım, ve maalesef öyle bir şey bulamadım. Bu dediğim kriterlere uyan kullandığınız bir aracı kurum varsa benimle paylaşır mısınız?
Borsaya hala devam ediyor musun? Kripto paradan bahsetmiyorum arkadaşlar çok yanlış anlamışlar. Eğer devam ediyorsan nasıl bir yol izledin? Hangi aracı kurumu tercih ettin?

Borsaya hala devam ediyor musun? Kripto paradan bahsetmiyorum arkadaşlar çok yanlış anlamışlar. Eğer devam ediyorsan nasıl bir yol izledin? Hangi aracı kurumu tercih ettin?

Devam ediyorum hocam. Tabii ki de Midas, Türkiye'de borsa için yanından geçebilecek aracı kurum yok.

Devam ediyorum hocam. Tabii ki de Midas, Türkiye'de borsa için yanından geçebilecek aracı kurum yok.
Hocam ben de Midas'ı gördüm fakat borsa hesabı oluşturamıyorum. 17 yaşında olduğum için kyc onayı yapamıyorum ailemin tcsiyle kayıt olsam para çekmede vs. bi sıkıntı çıkar mı? o tc'ye ait karta çekmek zorunlu mu?

Hocam ben de Midas'ı gördüm fakat borsa hesabı oluşturamıyorum. 17 yaşında olduğum için kyc onayı yapamıyorum ailemin tcsiyle kayıt olsam para çekmede vs. bir sıkıntı çıkar mı? O T.C.'ye ait karta çekmek zorunlu mu?

Zorunlu diye biliyorum. Hesap kimin üzerineyse o kişinin hesabından para aktarılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı