Borsa için kullanımı kolay ve güzel bir arayüze sahip aracı kurum arıyorum

Rahatlıkla midas kullanabilirsiniz. Bir ısının sonra isterseniz investing vs. Geçersiniz.

Vallahi hocam ben bu mesaj için Midas'dan bir kuruş para almadım ama olumsuz yorum yapanları hiç anlamıyorum. Harika bir girişim, hatta alternatiflerinden on adım ileride, geçenlerde veri aktarımında da bir problem olduğu için olası kar kaybı başlığı altında ödeme bile yaptıklarını duydum. Özellikle yabancı borsalar için Türkiye'de tercih edilecek tek aracı kurum.

18 olayım ben de Midas kullanıcam. Uygulaması yüklü ama 18 olmayı bekliyorum.

18 olayım ben de midas kullanacağım. Uygulaması yüklü ama 18 olmayı bekliyorum.

Senin geçen sene olduğun durumdayı mailemin üzerine kayıtlı bir banka hesabından yatırım yapmayı planlıyorum yaş sıkıntım yok ama borsa hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyorum bir iletişim adresi verirsen borsa hakkında konuşmak isterim eğer hala devam ediyorsan bana analizlerin nasıl yapıldığını neyin nasıl işlediğini öğretmeni isterim telefon numarasndan bahsetmiyorum mümkünse Discord değilse Instagram vb sosyal medya platformlarından herkese telefon numaramı vermiyorum belki ileride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…