Bory SSD Sıfırlanamıyor

Chemeindefer

Kilopat
Katılım
3 Şubat 2019
Mesajlar
736
Çözümler
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Developer
İyi günler. Elimde Bory marka bir SSD var. Bu SSD içerisinde Windows 10 işletim sistemi kurulu. SSD'yi sıfırlamak istiyorum. Bilgisayarıma bağladım biçimlendirmeye çalıştım ama işe yaramadı. Biçimlendirme tamamlandı diyor ancak olduğu gibi duruyor. Aynı şekilde Disk Yönetimi ekranından da biçimlendirmeye çalıştım ancak aynı durumu orada da yaşıyorum. Mini Tool Partition Wizard 11'in Free sürümünü kullanarak sıfırlamaya çalıştım (Daha önce de böyle bir sorun yaşadığımda bu program ile çözüme ulaşmıştım.) ama yine bir olumlu bir sonuç alamadım. SSD'yi sıfırlayıp bomboş bir şekilde bir başkasına vereceğim.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
 
Daha öncede konusunu açmıştım ancak bir çözüme ulaşamadık.
Elimde Bory marka bir SSD var ve bunu sıfırlamak istiyorum. Format, Diskpart, biçimlendirme, Mini Tool Partition Wizard gibi çözümleri zaten denedim. Lakin başarılı bir sonuca ulaşamadım.

Format sırasında diski biçimlendirme veya silme gibi bir işlem yapmıyor. Biçimlendirildi diyor ancak herhangi bir değişiklik gerçekleşmiyor.

Disk yönetimi ekranından biçimlendirmeyi denediğimde de hiçbir sorun çıkmıyor, biçimlendirildiğini söylüyor ancak yine bir değişiklik yok.

Diskpart'ta da durum aynı şekilde. Başarılı bir şekilde gerek partları gerek diski sorunsuz bir şekilde biçimlendiriyor. %100 boş alan gözüküyor ancak yine temizlenmiyor.

Mini Tool gibi yazılımlar ile de denedim. Sonuç aynı.

Herhangi bir hata alsam zaten çözerdim şimdiye kadar ancak herhangi bir hata almıyorum.
 

Geri
Yukarı