Boş port yok

Şu an internetim var zaten. Ama internet sağlayıcısı değiştirmek için port değiştirmemiz gerekiyor. Nedeni uzun hikaye. Bizim üst komşular da boşt port bekliyor 6 aydır bizim internetimizi kullandılar en son yavaşlıktan isyan edip şifreyi değiştirdim. Ama ADSL kullandığımız için internet hala yavaş. Eğer boş port olursa direk onlar kapıcak büyük ihtimalle. Yani elden bir şey gelmiyor.
Taşıtırsanız da mı durum aynı? Sanki süreç daha hızlı oluyor diye hatırlıyorum hatta Turknet müşteri hizmetleri tam da bu söylediğiniz durum için taşıtmamı tavsiye etmişti bana, başka bir lokasyon için konuşuyorum bu arada

Taşıtırsanız da mı durum aynı? Sanki süreç daha hızlı oluyor diye hatırlıyorum hatta TurkNet müşteri hizmetleri tam da bu söylediğiniz durum için taşıtmamı tavsiye etmişti bana, başka bir lokasyon için konuşuyorum bu arada

Önceden altyapı var gösteriyordu ama tahhüt olduğu için geçemiyorduk TurkNet'e şimdi ise tahhüt bitti ama altyapı yok gözüküyor. Şimdi internet değiştirmeye kalksak bizim portu onlar kapıcak yani illa boş port olması lazım. Zaten taşıtamıyoruz taşıtsak çoktan geçmiştik TurkNet'e. İlla portun iptal edilip yeniden girmemiz lazım. Bizim olaylar biraz farklı.

Önceden altyapı var gösteriyordu ama tahhüt olduğu için geçemiyorduk TurkNet'e şimdi ise tahhüt bitti ama altyapı yok gözüküyor. Şimdi internet değiştirmeye kalksak bizim portu onlar kapıcak yani illa boş port olması lazım. Zaten taşıtamıyoruz taşıtsak çoktan geçmiştik TurkNet'e. İlla portun iptal edilip yeniden girmemiz lazım. Bizim olaylar biraz farklı.
Nasıl bir çıkmazdasın sen böyle, bordo bereli komşular seni gözlüyorlar :D O komşulara Superbox önersene internetsiz nasıl duruyorlar öyle, senin portu boşaltmanı bekliyorsa internetsiz duramaması lazım, Superbox gibi hizmetlerden haberi yok herhalde, bir de parabolik antenle Turk Telekom, Turknet artık bölgede hangisini kullanıyorsa onun internetini satan yerel firmalar var, evden wi-fi ile bağlantın ne kadar stabilse o kadar stabil oluyor, çok memnun olanlar da var hem de baya ucuz oluyor. Nizip gibi yerlerde bu işi Suriyeliler yapıyor, parabolik yerine alüminyum folyo kullanıyorlar herhalde arkadaşa durmadan drop giriyor arada komple bağlantı gidiyor :D

Merhaba,

Sizlere BTK şikayet kullanmanızı öneririm. 6 ay portsuz bekledikten sonra 2 gün önce BTKya bir gece ansızın şikayet talebi oluşturdum ve şu an interneti bağlamaya geldiler, imzamı attım ve internetim var artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı