Boş port yoksa internet bağlatılır mı?

Hocam bunu biz bilemeyiz. Türk Telekom müşteri hizmetlerini (444 1 444) arayın. Altyapının ne kadar desteklediğini, şuan abonelik başlatabilecek misiniz, bunları sorun.

Boş port yoksa internet bağlanmaz. Size en yakın TT müdürlüğüne gidip port talebi için dilekçe vermeniz gerekiyor. Neden önceden farklı bir ISS'ye geçiş yapmadınız ya da taahhüdünüz birkaç gün önce bittiyse misal, bitmeden 2 gün önce hangi ISS'ye geçiş yapacaksanız evrakları kargolayacaktınız, zaten geçiş 2-3 gün sürüyordu aşağı yukarı. Neyse, mecburen beklemeniz gerekecek neticede. Umarım kısa sürede port açarlar size.

Hocam ben 2 aydır bu sorunu çekiyordum. Öğrenciyim dedim, acilen çekmem lazım dedim ve daha sonra Bilgi Teknolojileri ve İletişim’e yazdım. Israrla her gün Türk Telekom ve TürkNet müşteri hizmetlerini aradım. Bir kaç gün sonra gelip bana özel port açtıklarını söylediler. Ve o gün gelip bağladılar. Tavsiyem ısrarla peşinden koşun.

Hala port yok diye gözüküyor ama abim Vodafone'ye başvurmuştu port varken. Birkaç güne gelip 24Mbps bağlayacaklar. Nasıl olacak bende bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…