Boş port yoksa internet bağlatılır mı?

Şu an hepsinde yok diyor 1gün önce 3siteden de var diyordu şimdi port doldu diye yok diyor.

ADSL'e razıyım odamı olmaz? Anlaşılan bu port işi bayağı uğraştıracak ailemde uğraşmaz port ile anca gelmesini bekleyeceğim.
Hocam bunu biz bilemeyiz. Türk Telekom müşteri hizmetlerini (444 1 444) arayın. Altyapının ne kadar desteklediğini, şuan abonelik başlatabilecek misiniz, bunları sorun.

Şu an evde internet yok. Altyapı sorguladım, boş port yok diyor. ADSL olsa da internet bağlayabilir miyim? Daha 1 gün önce sorgulayınca 50Mbps paketi öneriyordu. Boş port da vardı. Şimdi port dolmuş, evde internette yok. ADSL olarak bağlatabilir miyim?

Eki Görüntüle 1104421

Eki Görüntüle 1104422
Boş port yoksa internet bağlanmaz. Size en yakın TT müdürlüğüne gidip port talebi için dilekçe vermeniz gerekiyor. Neden önceden farklı bir ISS'ye geçiş yapmadınız ya da taahhüdünüz birkaç gün önce bittiyse misal, bitmeden 2 gün önce hangi ISS'ye geçiş yapacaksanız evrakları kargolayacaktınız, zaten geçiş 2-3 gün sürüyordu aşağı yukarı. Neyse, mecburen beklemeniz gerekecek neticede. Umarım kısa sürede port açarlar size.

Hocam ben 2 aydır bu sorunu çekiyordum. Öğrenciyim dedim, acilen çekmem lazım dedim ve daha sonra Bilgi Teknolojileri ve İletişim’e yazdım. Israrla her gün Türk Telekom ve TürkNet müşteri hizmetlerini aradım. Bir kaç gün sonra gelip bana özel port açtıklarını söylediler. Ve o gün gelip bağladılar. Tavsiyem ısrarla peşinden koşun.

Hocam ben 2 aydır bu sorunu çekiyordum. Öğrenciyim dedim, acilen çekmem lazım dedim ve daha sonra bilgi teknolojileri ve iletişim'e yazdım. Israrla her gün Türk Telekom ve TurkNet müşteri hizmetlerini aradım. Birkaç gün sonra gelip bana özel port açtıklarını söylediler. Ve o gün gelip bağladılar. Tavsiyem ısrarla peşinden koşun.

Hala port yok diye gözüküyor ama abim Vodafone'ye başvurmuştu port varken. Birkaç güne gelip 24Mbps bağlayacaklar. Nasıl olacak bende bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı