Boşa öneri isteyen üyeler

Bazen birden fazla öneri geliyor ve konu sahibi kendisine daha az yarar sağlayacak veya zararına olan bir öneriye uyabiliyor. Böyle durumlarda içinizden geliyorsa uyarı yapılır yine de kendi zararına olacak bir ürün alıyorsa ondan sonrası kendi bileceği iştir. Sonuçta mağazaya el ele gidip ürün seçmiyoruz insanlar paralarını istedikleri gibi harcayabilirler pek umursamamak lazım.

Gelelim öneri isteyip kendi bildiğini okuyanlara, onlara bazen gıcık oluyorum yalan yok. Konuya yazdığım mesaj, harcadığım vakit çöp olmuş gibi oluyor. Bu tarz bir insanın konusuna mesaj yazmaya devam edersem konu sahibini umursamadan webden sorunu için çözüm arayarak o konuya gelebilecek kişiler için yazıyorum.

RX 580 konularının bir kısmıda böyle olabilir.

Yapacak bir şey yok hocam önemli olan doğru bilgiyi vermek gerisi konu sahibine kalmış bir şey para onun aldığı parçayı da o kullanacak sonradan bu konuları başkaları da görüyor verdiğiniz bilgiler mutlaka birinin işine yarar. Ama bazen konu sahibi inat edince sonu iyi olmayabiliyor 🙂

Boşver kendileri kazık yiyor bize giren çıkan yok. Hem bunları görünce aldığım EVA-02 ürünlere verdiğim para gözüme küçük gelmeye başlıyor.

Adamlar "kaynım da kullanıyo her oyunu açıyo" diye gidip sıfır RTX 2060'a 10K+ para veriyorlar. İkinci ele güvenemem diye gidip 6000 TL'ye GTX 1650 alıyor.

Hele "internetten alamam" deyip Vatan ve İtopya mağazalarına girenleri bir hoplatıyorlar yere inmeleri 1 sene sürüyor.

Bazen birden fazla öneri geliyor ve konu sahibi kendisine daha az yarar sağlayacak veya zararına olan bir öneriye uyabiliyor. Böyle durumlarda içinizden geliyorsa uyarı yapılır yine de kendi zararına olacak bir ürün alıyorsa ondan sonrası kendi bileceği iştir. Sonuçta mağazaya el ele gidip ürün seçmiyoruz insanlar paralarını istedikleri gibi harcayabilirler pek umursamamak lazım.
Onlara çok bir şey demiyorum, o cahilce öneri yapan elemanın sorunudur. Bir iki ay önce ekran kartı öneri konusuna adamın biri sıfır RX 560 atmış uzamış. Konu sahibi de "teşekkürler" diyip gitmiş. Birkaç kere mesaj attık ama adam gitmiş bile.

Vallahi bir süre sonra ben umursamamaya başladım.

Bazı insanlar belli kafasına koyduğu şeyi almakta ısrarcı oluyorlar. Hem ayranım dökülmesin hem de yoğurdum ekşimesin mottosu ile öneri istiyorlar.

Onlara çok bir şey demiyorum, o cahilce öneri yapan elemanın sorunudur. Bir iki ay önce ekran kartı öneri konusuna adamın biri sıfır RX 560 atmış uzamış. Konu sahibi de "teşekkürler" deyip gitmiş. Birkaç kere mesaj attık ama adam gitmiş bile.

Kart elinde patladiktan sonra buralara gelmiştir herhalde yeni ekran kartı önerisi istemeye.

Bir iki ay önce ekran kartı öneri konusuna adamın biri sıfır RX 560 atmış uzamış. Konu sahibi de "teşekkürler" diyip gitmiş.
Bilgiye ulaşmak bu kadar kolayken gidip sıfır RX 560 alırsa ona müstahak zaten.
Öneren de kendi kullandığı için öneriyor, beyin bedava.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı