Arkadaşlar merhaba, öncelikle bana neden konu açıyorsun git yetkili servisi arayın filan demeyin. Adamlarla 3 haftadır konuşuyorum sanki Cumhurbaşkanı gibi telefonlara bakmıyorlar. En sonunda ilçemdeki Bosch mağazasına gittim söyledim böyle böyle hata alıyorum diye ekip çağıracağız dediler 1 hafta baktık ne gelen var ne giden. Bende böyle açıkta kaldım koskoca Bosch markasının bu kadar sorumsuz olduğunu bilmiyordum. Mesela bu arızayı size şöyle anlatabilirim dostlar. Duş alıyorum girer girmez 1. dakika su sıcak gayet iyi 2. dakikada su buz gibi. Duşun içinden çıkamayacağıma göre anneme sesleniyorum kombiyi resetliyor. Tamam ha bismillah bu sefer olmaz diyorum yine aynı hadise benim duşa girmem resmen çile. Ya bir insan duşa girerken çile çeker mi ben çekiyorum. Bosch yüzünden haftada 1 kere duş almaya başladım ya. Üst komşu kombi tamircisi neyse onu çağırdım oda dedi anakart arızalı ben takarım dedi yan sanayi parça garantisi gider dedi. Ya en sonunda gideceğim ilçemdeki Bosch mağazasına dağıtacağım ortalığı ya ürünün garantisi var. Gelmiyor teknik servis. Sizce ne yapabilirim dostlar? Teşekkür ederim dostlar, iyi sosyaller.
Son düzenleyen: Moderatör: