Boss Bilişim güvenilir mi?

Anladığım kadarı ile, Şikayetvar.com adlı websitede 46 şikayetleri var ama temsilcinin, yüzlerce sipariş alındığını her marka gibi şikayet olacağını, dikkat ederseniz, şikayetlerin gecikmeye dayalı olduğunu ve düzeltileceğini söylediler (Her tarafta hesap açıp öven biz olsak, o kadar reklam veremeyiz, satış yapmasaydık, reklamları karşılayamazdım vb...)
Tabi küçük bir ürün siparişi ile kısmen anlayabiliriz.

Kardeş Çanakkale bu kadar savunulmadi inan

Yanlış anlaşılacağını biliyorum farkettiyseniz, temsilcinin dediklerini aktardım (Bende bilemiyorum, sadece yorumlarımı kattım).

Herkes merak ediyor, farkındasınızdır umarım (Ana yorumumu konu olarak açtım, oradan devam edebilirsiniz).
Boss Bilişim Hakkında konu başlıklı konu açtım. 4 saat geçti, konu açılmadan, kaldırmışlar...

İnsanların meraklarını gidermek ve bilgilenmelerini sağlamak amacı ile yazı yazıyoruz ama işte...
Teşekkürler Technopat
Konu açılmış (Konu başlığı değiştiğinden, farkedemedim. Kusura bakmayın).

Son düzenleme:
Yukarıdaki internet sitesi güvenilir mi fiyatları çok uygun.
Yeni sistem toplamış biri olarak söylüyorum bu firma büyük ihtimalle dışarıdan getirip satışını yapıyor veya ürünü bile yollamıyor tam bir fikrim yok. Ama bu tarz firmalara güvenmeyin. Garanti konusunda kesinlikle sıkıntı çekersiniz. 100 200 fazla verin bilindik yerden alın, yoksa riski göze alın.

Merhaba, belli bir süredir nintendo switch lite araştırması yapıyorum, Boss Bilişimde fiyatın çok ucuz olduğunu farkettim fakat pek olumlu şeyler duymadım özellikle şu an vergi gelmişken de pek güvenemedim. Ayrıca 2 farklı renkte nintendo switch lite bulunmakta gri ve sarı fakat özellikleri aynı gözükse de fiyat farkı çok fazla, bu siteden nintendo switch lite almış olan var mı, garantisi var mı ya da bu site tercih edilmeli bilemedim. Bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen, teşekkür ederim..

İyi akşamlar, gönderimi kontrol ederseniz, Nitendo Switch alan Osman Bey ile görüştüm, buyurun:

Ben farklı ürünler aldım kazasız belasız elime ulaştı fakat garanti belgelerini kendileri basit bir şekilde düzenliyorlar. Ürünün elinize ulaşması şaibeli fakat garanti durumu net olarak güvenilir değil.

Murat Bey, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Firmanın Şikayetvar.com adlı website firmasındaki şikayetlerini konuyu açtığımdan beri takip ediyorum. Dikkat ederseniz, Tahmini Teslim Süresi 9 Gün yazan ürünleri alıp gecikme dolayısı ile şikayetlerini beyan etmişler. Geçenlerde tekrar iletişime geçmem üzerine, öğretmenlerin satın aldığı grafik tabletleri stoklara geldiği ve dağıtıma çıkacağı tarafıma bildirildi; iki gün sonra bir müşterinin eline ulaştığı mesajını aldım.

Demek oluyor ki; 1 Gün yazanları alırsak (1 Gün yazanlar az olduğudundan, seçenekler kısıtlı ama 9 Günlük ürün sipariş ederseniz, uçak kargoları 20-25 gün beklemek zorundasınız. Tek üründe olsa talep üzerine getiriliyor), şikayetler ortadan kalkacaktır.

Konuda ki yazmış olduğum yorumumu, konu haline getirmiştim, buyurun (Moderatör Bey sağolsun, başlıkta düzeltme yapmadan duramamış...) : Boss Bilişim stokta olmayan ürün - Technopat Sosyal

Alışveriş yapmadan ve görmeden yargılamak çok yanlış. Nanokatalog ve itopya için de dolandırıcı vs denildi ama bir süre sonra hatrı sayılır kitleye hitap ettiler. Biraz beklemekte fayda var

Ve NanoKatolog dolandırıcı çıktı, battılar ve insanların paraları gitti. Ben dahil.

Beyler Bayanlar ben Forumda yeniyim 2 gun once bende bişi aldım sonra insanların yorumlarına b akarak acıkcası korktum.. ve Para iadesi istedim aradıgımda her seferinde "Musterilerimizle İlgileniyor Suanda Mesgul" diye Ses Kaydı cıkıyordu fakat şuanda bana bir mesaj geldi Paranız iade ediliyor diye param iade edilidigi anda size burda aldıgım E-postayıda iadeleriminde resmini paylaşıcam yani Tahminler üzerine insanlara yanlış bişi demeyin. İnsanlarıda Pskolojik olarak yanlış yönlendirmeyin Emin olmadan Bu boyle şu şöyle dememenizde yarar var insanlarında hakkına girmeyin.Neyse Dedigim gibi Param Yattıgı anda burda Paylasıcam E Postayı. "m2 Kingston A2000 666 TL" idi
Evet Beyler Dediğim Gibi Kart No bi abiden aldıgım ıcın suanda Çalışyor resim atamadım fakat Paramı PayTr den geri iade aldım 3 iş günü demişlerdi 2 yazıyordu 3 günde iade geldi yani insanlara luzumsuz çamur atmayın siz attıgınız icin ben iptal ettim.onlar parasından oldu.Sizde gerçegi Ogrenmiş oldunuz.Size Şu sekılde dıyeyım Bu insanlar anladııgm kadarıyla Tedarik ediyorlar.Sonradan getirdikleri için Bazı Şeyleri Geç gönderiyorlar Yani Bana Soracak olursan Konu Kilit. Site Temiz & Güvenilir.İstiyen İnsanlara ozelden Dc mide verebılirim yüz yüze konuşmak için. Sonucda Arkadaslardan birisi illaki diyecektirki Bu onların adamı & Hesabı yeni dedigim gibi Forumda yeni açtım sadece kanıtlanabilsin diye Teşekkür ederim iyi günler dilerim...

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 187
  • 2.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 193
  • 3.jpg
    152,8 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…