Boss Bilişim güvenilir mi?

Merhaba, ben de bilgisayarım için BossBilişim'den 08.06.2020 tarihinde 5 tane kasa fanı siparişi verdim. Sipariş verirken ortalama teslim süresinin 9 gün olduğu yazıyordu, bugün 10.gün oldu ve müşteri hizmetlerini aradım.

Müşteri hizmetlerinini arar aramaz hiç beklemeden bir yetkili aramama cevap verdi. Benden isim-soyisim bilgilerimi istedi ve kısa bir süre beklettikten sonra bu hafta sonu sevkiyat aracının geleceğini, önümüzdeki hafta içerisinde, tahminen salı-çarşamba günü kargomun elimde olacağını belirtti.

Benim siparişim 188TL'lik bir sipariş. Beklemedeyim, ilerleyen dönemlerde olumlu / olumsuz gelişmelerden haberdar edeceğim.

Neden bu siteden alış-veriş yaptığıma gelecek olursak, almak istediğim kasa fanını Türkiye'de başka satan bir yer yoktu ayrıca fiyatıda gayet uygundu. Site bana güvenilir gibi geldi ve deneyimlemek istedim. Bu siteden daha önce hiçbir şekilde bir alışverişim olmadı.

Getirseler bile bir sıkıntı çıktığında ilgilenmelerini beklemeyin. Gerçi zaten pahalı bir şey almamışsınız ama birinin ekran kartı aldığını ve garantilik işinin çıktığını düşünün.

Benim amacım sadece yaşadığım deneyimi sizlerle paylaşmak. İyisiyle kötüsüyle başıma gelenleri aktarmak istedim. Umarım bir sorun ile karşılaşmam. Sorun yaşayanlar adına üzgünüm, bu sitenin böyle maduriyet veren bir site olduğunu düşünmemiştim. Eğer bilseydim belki sipariş bile vermezdim. Ama verdik bir kere, şu anlık yapabileceğim tek şey beklemek..

Allah bekleyenlere sabır versin

Fanlarınız geldi mi? Nasıl bir deneyim oldu? Anlatabilir misiniz?

Fanlarınız geldi mi? Nasıl bir deneyim oldu? Anlatabilir misiniz?
Henüz gelmedi, ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Bu hafta içi geleceğini söylemişlerdi. Bugün-yarın içinde eğer kargoya verilmezse bilgi almak için tekrardan arayacağım.

Kargo gelir gelmez sizinle paylaşacağım.

Bende ses kartı sipariş ettim 10.06'da 9 gün tedarik yazıyordu cumartesi kargoya verildi bu gün yarın gelir büyük ihtimal aradım kargo no istediğim sorun var diye vermediler sitede akşam düşer kargo no dediler gelirse haber ederim.

Dosya Ekleri

• asdsa.jpg
    121,9 KB · Görüntüleme: 189
Normalde şu anda almam gereken hiçbir şey yok ama merak ettim bir şeyler sipariş edip son durumu bildirebilirim gerçi kararsızım ben şimdi 50 liralık bir şey sipariş ederim gönderirler birinin 3000 liralık ürününü göndermezler kısacası 50 liralık siparişin gelmesi siteyi güvenli kılmaz dediğim gibi siteyi deneyimleyeceğim fakat indirim günlerini bekleyip güven sorunu bulunmayan siteleri tercih etmenizi öneririm.

Not:
Alışveriş için girdim ve bu siteye her zaman kullandığım şifreyi bile girmemeye karar verdim. Ürün gelse bile sitede kişisel bilgilerimiz kayıtlı kalacak kart bilgileri de dahil bu riski almak istemedim.

Son düzenleme:
Geçen gün cumartesi kargoya vermişler diye yazıyor demiştim aslında verildi gözüküyor ama pazartesi verilmiş ve bugün kargo elime ulaştı. Ürün resimlerini aşağıda attım sorunsuz güzel paketlenmiş hatta ses kartı orijinal kutu jiletini bile açılmamıştı oda çok güzel paketlenmiş ve klips 4 tarafından kutuya tutturulmuş çok hoştu ve 700 TL aldım 9 gün tedarik süreci 14 günde elime ulaştı.
Ama benim anakart Gigabyte A320 biraz ekran kartı altında kaldı fanlara ve Power yakın kasada çok küçük o biraz dert oldu bana.
ve 2 yıl fatura garantisi vermişler ne kadar gerçek ona bir şey diyemiyorum orijinal garantisi 1 yıl çoğu yerde çünkü.
not bunları bilgilendirmek amacıyla attım saçma sapan yorum yapmayın bana.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    920,4 KB · Görüntüleme: 178
  • 2.jpg
    599,4 KB · Görüntüleme: 154
  • 3.jpg
    904,2 KB · Görüntüleme: 147
  • 4.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 156
  • 5.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 177
  • 6.jpg
    988,1 KB · Görüntüleme: 169
  • 7.jpg
    996,8 KB · Görüntüleme: 154
  • 8.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 161
Kargonuzun ulaşmasına sevindim, iyi günlerde kullanın. Ben hala beklemekteyim, 16 gün oldu ancak hala kargo bilgisi verilmedi. Umarım bu hafta içi gelir kargo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…