Boss Bilişim güvenilir mi?

İstanbul'da olup yerlerinden almaya gidecek bir babayiğit yok mu bea :/

peki n11 mağazalarından alsam sorun çıkar mı kral tabi öncesinde arayıp stok durumunu öğrenicem
Bu adamlardan alışveriş yapmadan önce tek bir şeye ihtiyacınız var. O da sabır. Eğer yeterli derecede sabırlı bir insansanız, size yarın kesin kargoya veriyoruz dedikleri ürün haftalar geçmesine rağmen hala daha ortada olmadığı zaman aldırış etmeden olumlu karşılık verebilecekseniz Bossbilişim'i tavsiye ediyorum. Aksi halde uzak durun yoksa ne heves kalır ne de sinir.

Ben İstanbul'da yaşıyorum ancak şöyle bir sorun var. Ürünler adamların eline geçmemiş henüz. Hala daha gümrükte olduğunu söylüyorlar. Haftalardır gümrükte ve sanırım vergiyi ödeyemediler. Benim aklıma sadece bu geliyor çünkü yeni vergilendirmeler yüzünden bu kadar uzadığını söylediler. Eğer ellerinde olduğunu bilsem gider alırdım zaten. 40 gündür bekliyorum ne sabır kaldı ne anlayış.

1 gün elimde olucağını düşünüyorum aksi taktirde n11'in paranızı koruma olayından dolayı sıkıntı olmaz diyorum düşünceniz nedir

Dosya Ekleri

• 312312312312.png
    312312312312.png
    388,1 KB · Görüntüleme: 374
Sizin tercihiniz ama ben alışveriş yapmış biri olarak Bossbilişim'i kesinlikle önermiyorum. Ben sipariş verirken 9 günde teslimat yazıyordu, bugün 42. gün ve hala tedarik aşamasında gözüküyor. 👎

Güncelleme: 25 Temmuz 00:47 de sipariş durumum "paketleniyor" olarak güncellendi. Aynı gün 15:26 da durum "kargoya verildi" olarak güncellenmiş.

Sonuç olarak; 8 haziranda vermiş olduğum siparişim 47 gün sonra kargoya verildi. Bakalım kargo ne zaman elime ulaşır. Ayrıca umarım siparişimde eksik veya yanlış bir ürün gelmez. Daha önce bu tarz sorun yaşayanlar varmış çünkü.

Kargom geldiği zaman tekrar güncelleme yapacağım.

Güncelleme: 25 Temmuz 00:47'de sipariş durumum "paketleniyor" olarak güncellendi. Aynı gün 15:26'da durum "kargoya verildi" olarak güncellenmiş.

Sonuç olarak; 8 Haziran'da vermiş olduğum siparişim 47 gün sonra kargoya verildi. Bakalım kargo ne zaman elime ulaşır. Ayrıca umarım siparişimde eksik veya yanlış bir ürün gelmez. Daha önce bu tarz sorun yaşayanlar varmış çünkü.

Kargom geldiği zaman tekrar güncelleme yapacağım.

Bekliyorum.

Güncelleme: 27 Temmuz tarihinde kargom teslim edildi. Ürünler sipariş verdikten 49 gün sonra elime ulaştı.

Kargo süreci Aras Kargo ile gerçekleşti. Ürünler elime eksiksiz ve ilanda belirtildiği gibi geldi. Ancak siparişimde olan beş fandan biri farklı model olarak geldi. Farkı kontrol edilebilir olması, aslında aynı fan ancak tek farkı pwm özellikli olması. Sanırım ellerinde yoktu ve bunun yerine üst model fan göndermişler. Benim de işime geldi zaten, o açıdan herhangi bir problemle karşılaşmadım yani.

Sonuç olarak tekrar BossBilişim'den alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Belki çok ihtiyacım olan ve TR de olmayan bir ürün ile karşılaşırsam tekrar alışveriş yaparım. Ancak şunu hatırlatmakta fayda var, tez canlı ve sabırsız biri iseniz uzak durunuz. Aksi halde ürüne olan hevesiniz kaçabilir ve sinirleriniz bozulabilir.

Süreç içerisinde beni tek olumsuz etkileyen unsur müşteri hizmetleri idi. Sorun müşteri hizmetlerine ulaşmak ile ilgili değil, zaten her aramamda en fazla birkaç dk içerisinde karşıma bir muhatap bulabiliyorum ancak sorun bu değildi. Sorun, her seferinde arayıp siparişin durumunu sorguladığımda siparişimin en geç bugün, yarın kargoya verileceği hakkında yanıltıcı geri dönüş vermeleriydi.

İlk defa müşteri hizmetlerini aradığımda siparişimin henüz ülkeye girmediğini, haftasonu gireceğini söylemişlerdi. Daha sonraki aramamda siparişlerde gecikme olduğunu, bir sonraki haftasonu geleceğini söylediler. Bundan sonraki tüm aramalarımda üstte belirttiğim yalanı söylediler, "En geç bugün ya da yarın kargoda efendim". En az 6-7 kere aramışımdır her defasında aynı muhabbet.

Anlattıklarımın dışında bir sorun ile karşılaşmadım. Süreci adım adım bu konu üzerinden merak eden arkadaşlar için aktarmaya çalıştım. Bu arada, benim yaşadığım gecikmenin sebebini yeni gelen gümrük vergisi olduğunu söylediler her seferinde. Yani onlardan kaynaklanan bir sorun değilmiş. Ben buna inanmıyorum çünkü Çin'den vermiş olduğum siparişi daha geç sipariş vermeme rağmen daha erken (toplam 36 günde) geldi. Sonuçta Çin'den söylediğim siparişim de gümrükten geçti.

Kararı sizlere bırakıyorum, benim deneyimlerim bu kadardı. Umarım aktarmış olduğum bilgiler işinize yarar, buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.

1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı