@muratcazir bey, belki doğruyu söylüyorsunuz ama buradan anlayamam bunu malesef. Attığınız resimler de işin garantisi bir şey değil. Ben hala size ve diğer arkadaşa güvenmiyorum.
Buradan güvenmemekte çok çok haklısınız. Ben sadece deneyimimi paylaşmak istedim. Firma ile ilgili hiç bir bağlantım olmadığını tekrar belirtmek isterim. İyi günler...
Ufak bir şey satın alıp denemek istiyorum. Ancak ikilemde kalıyorum. Boss Bilişim'de çalışmadığınızı veya onların yönlendirmesi ile yazmadığınız ne malum?
Ben de böyle düşünüyorum halen daha. İki kişinin sırf bu konuya cevap vermesi için yeni hesap açması mümkün olsa da çok düşük bir ihtimal. O fatura resimlerini de oradan çalışan birisi gayet kolay bir şekilde yapabilir.
Ufak bir şey satın alıp denemek istiyorum. Ancak ikilemde kalıyorum. Boss Bilişim'de çalışmadığınızı veya onların yönlendirmesi ile yazmadığınız ne malum?
@muratcazir bey, sizin de günahınızı alıyoruz belki ama mecburen böyle yapmak zorundayız ki insanların parasına yazık olmasın. Sözünüz de doğrucuysanız hakkınızı helal edin.
Ben de böyle düşünüyorum halen daha. İki kişinin sırf bu konuya cevap vermesi için yeni hesap açması mümkün olsa da çok düşük bir ihtimal. O fatura resimlerini de oradan çalışan birisi gayet kolay bir şekilde yapabilir.
Sanırım riski alıp 10-15 Liramı feda edeceğim. Eğer gerçekten bahsedildiği gibi ürünler gelmiyorsa, konu açarım ve insanlara sonuna kadar bu konu hakkında yardımcı olurum. Eğer bizim yanlışımız var ve gerçekten ürünler geliyor ise, bunun hakkında da konu açarım. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Denesem mi?
@muratcazir bey, sizin de günahınızı alıyoruz belki ama mecburen böyle yapmak zorundayız ki insanların parasına yazık olmasın. Sözünüz de doğrucuysanız hakkınızı helal edin.
Kendi mesleğim mimarlık ve kendi ofisimi işletmekteyim. Bu tarz firmalar ve işlerle inanın alakam yok. Bu zamanda bu kadar tedbirli olmak kesinlikle şart size hak veriyorum. Ürünlerim gelmese idi bende burada mağdurlar gibi saydıracaktım emin olabilirsiniz. Sizde hakkınızı helal edin hocam tekrar sevgiler
Bir zamanlar er ya da geç Nanokatalog ürünleri getirdiğini düşünürsek Boss Bilişim ürünleri gerçekten getiriyor olabilir ama uzak durmak gerek yinede böyle satıcılardan nede olsa garanti yok başta.