Boss Bilişim güvenilir mi?

Hiçbir yerde bulamadığım fanlar burada var ama dolandırıcıymış sanırım, maalesef.

Dolandirici degiler sirf mesaj atmak icin uye oldum bende ilk burada mesajlari okudum. Sonra Nanokatalog ilk ciktiginda denedigim gibi burada bir seferde 5 tane Corsair fan siparis verdim. Tanesi 250TL bu arada ozelikle yazdim ki nasil bir topa girdigimi gormeniz icin ve 1 ay kadar surdu ve bugun geldi :) Ondan önce de G920 Logitech direksiyon siparis vermistim. Ama baktim tedarik asamasi cok uzun suruyor benfe iptal ettim ve parayi 2 gunde geri iade ettiler.

Screenshot_2020-03-10-17-53-48-039_com.hsv.freeadblockerbrowser.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolandirici degiler sirf mesaj atmak icin uye oldum bende ilk burada mesajlari okudum sonra Nanokatalog ilk ciktiginda denedigim gibi burada bir seferde 5 tane Corsair fan siparis verdim tanesi 250TL bu arada ozelikle yazdimki nasil bir topa girdigimi gormeniz icin ve 1 ay kadar surdu ve bugun geldi :) ondan önce de G920 Logitech direksiyon siparis vermistim ama baktim tedarik asamasi cok uzun suruyor benfe iptal ettim ve parayi 2 gunde geri iade ettiler.Eki Görüntüle 511740
Rica etsem fatura ve fanların fotoğrafını çekebilir misiniz?

@Furkan Aksngr Herhangi bir delil var mı? Çünkü daha alan arkadaşlar yeni ve ürünleri gelmiş. Sitede de herhangi bir sorun gözükmüyor.
@Furkan Aksngr Herhangi bir delil var mı? Çünkü daha alan arkadaşlar yeni ve ürünleri gelmiş. Sitede de herhangi bir sorun gözükmüyor.
Ben okuduğum kadarını söylüyorum, kesin bir delilim yok. Ama Nanokatalog ve İstanbul Bilişim' den kesin eminim, zaten Nano'da 200 liramı kaldı. Bu ikisi ile birlikte adı geçtiği için Boss Bilişim'e sıcak bakmıyorum.

Dolandirici degiler sirf mesaj atmak icin uye oldum bende ilk burada mesajlari okudum. Sonra Nanokatalog ilk ciktiginda denedigim gibi burada bir seferde 5 tane Corsair fan siparis verdim. Tanesi 250TL bu arada ozelikle yazdim ki nasil bir topa girdigimi gormeniz icin ve 1 ay kadar surdu ve bugun geldi :) Ondan önce de G920 Logitech direksiyon siparis vermistim. Ama baktim tedarik asamasi cok uzun suruyor benfe iptal ettim ve parayi 2 gunde geri iade ettiler.

Rica etsem fatura ve fanların fotoğrafını çekebilir misiniz?

Site güvenilir. Ben bir ürün alıyordum 10 gün bekledim. Sonra alacağım ürün Türkiye’de tekrar stoğa girdi, para mı iki gün içinde iade ettiler. Sadece sabretmek gerekli ürünün tedarik edilmesini ortalama 15 gün içinde tedarik oluyor. Ben ürünü tekrar Türkiye’den aldım. 10 gün bekledim ürün Türkiye’ye stokta bulunca sitede kolay iade var onu seçtim, sonra telefondan aradım. Telefonda ki Beyefendi çok ilgiliydi. Muhasebeye haber vereceğim dedi 2 gün içinde para iade oldu. Buyrun üstelik 1000 lira yakın alış veril yaptım. Resim de banka hesap özetim var. Ha bu arada benim şansım mı vardı bilemem tabi. Tek eksik garanti yok. Ama satıcılar bence yardımcı olurlar. Özetle benim site hakkında ki düşüncelerim olumlu. Hele hele Türkiye’de kolay kolay iki gün içinde hiç bir site kredi kartına iade etmez.

Dosya Ekleri

• 76D176D3-90D6-4E66-9244-BBD53857B727.jpeg
    76D176D3-90D6-4E66-9244-BBD53857B727.jpeg
    30,2 KB · Görüntüleme: 317
Mikrofon alıcam dışarıda 2- 2.500 burada 1.400 . Fiyatı çok uygun ama ne yapmalıyım ya yorumları okudum çokta kararsız kaldım kimisi alma diyor kimisi ben aldım çok iyi diyor ne yapayım???

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı