Boşta %100 disk kullanımı oluyor

Daha fazla  
Resimde görüldüğü gibi bilgisayarım boşta bile olsa 2.5GB RAM ve %100 HDD kullanıyor. HD Tune ile tüm scanleri yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı çeşitli virüs programları ile bilgisayarımı taradım virüs bulamadı. Sorunun neden kaynaklı oldugunu hiçbir türlü bulamadım. Mesajlarınız için şimdiden teşekkürler. DISM++ ile yedek alırken disk dolu diyor. Nasıl çözeceğiz?

Diski düzeltmem lazım.

Windows 8.1 kullanın hocam. Windows 10 istiyorsanız da hafif bir sürümünü kullanın veya NTLite ile düzenleyin. Ya da 128 GB bir SSD alıp Windows 10'dan devam edin.

Artı -1 Eksi
Ben hiçbir şey almadan diskimi düzeltmek istiyorum tamamı.
Windows 10'da mümkün değil. Ya SSD alacaksınız ya da Windows 8.1'e geçeceksiniz. Boştaki kaynak kullanımını attım. 900MB RAM, %2 işlemci ve %0 disk kullanımı. Tercih sizin.

Artı -2 Eksi
8.1 kullanın ISO falan ücretsiz veya 100 diskle takıl.
İlla 10 olsun diyorsanız dualboot yapın.

Son düzenleme:
HDD ise normal. Ya SSD al rahatına bak ya da 8.1 kur rahatına bak.
Ben hiçbir şey almadan diskimi düzeltmek istiyorum tamamı.
Ben böyle Windows istiyorum NVIDIA kurulu kurulumdan sonra otomatik kurması lazım.
Diskin düzeltileceği bir şey yok Harddisk bu hızlandırmanın bir çözümü yok, anca Windows 8.1 kurup kullanabilirsin.

Artı -2 Eksi
Tam olarak boştaki ekran alıntısını paylaşır mısın? Sadece görev yöneticisi açık olsun, farklı programları dahil etmeyin.

Arkadaşlar bakın ben böyle Windows istiyorum bak Chrome, WinRAR, VLC ve NVIDIA hazır geldi kurulumdan sonra otomatik kurması için ntltie vs programlarla olmuyor demesi kolay ama yapyorsunuz işte.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (18).png
    980,4 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…