Boşta çok yüksek RAM kullanımı

Malwerbyte kullanıyorum ben uzun zamandır.

5.9GB RAM kullanımı oldukça normal değil mi? Bende şu an 5.1GB kullanıyor. Anormallik nerede onu anlamadım. 8 GB RAM günümüz için oldukça az ve böyle problemler yaşanması normal değil mi?

Yok hocam normal değil. Benim sistemde 8 GB RAM var 3.2'lik bölümünü Windows kullanıyor. Düşük RAM'li PC'ler kullananlar için 2 GB az bir rakam değil.

Bu arada belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın bilgisayar APU işlemcili ve ekran kartı yok. Benzer bir konuda bir arkadaş onunla alakalı bir şey yazmıştı.

APU kullanıyorsanız RAM bellekten ayrılan kısmı bazı PC'lerde donanıma ayrılmış yazan kısımda göstermesi gerekiyor. Orada kaç MB yazıyor?

APU kullanıyorsanız RAM bellekten ayrılan kısmı bazı PC'lerde donanıma ayrılmış yazan kısımda göstermesi gerekiyor. Orada kaç MB yazıyor?

Eki Görüntüle 1628668
2,1 GB hocam.

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler. İndirdiğim bir uygulamayı silerken bilgisayarın yeniden başlatılması gerekti ve ben de başlattım. Yeniden açıldığında sorun düzelmişti. Şu an boşta %30-%40 arası geziyor. Yeniden başlatmak yeterliymiş galiba.

Bu arada Kaspersky ile tam tarama yaptırdım ve temiz çıktı.

Son düzenleme:
5.9GB RAM kullanımı oldukça normal değil mi? Bende şu an 5.1GB kullanıyor. Anormallik nerede onu anlamadım. 8 GB RAM günümüz için oldukça az ve böyle problemler yaşanması normal değil mi?

Hocam Linux 300 MB RAM kullanıyor boşda normal bir şey değil yani.

Hocam değerleriniz hiç normal değil bilgisayarda büyük ihtimal virüs var. Virüs taraması yapın ya da format atın.

Tamam da adam Linux mu kullanıyor kardeşim. Adam sana gelip diyor ki benim bugattim 20lt içiyor normal mi sen gidip benim Megane 2lt içiyor hiç normal değil diyorsun.

Kanka 5 GB normal demiş bende 5 GB normal değil Linux 300 MB kullanıyorsa Windows'un 5 GB kullanması anormal diyorum.

Kanka 5 GB normal demiş bende 5 GB normal değil Linux 300 MB kullanıyorsa Windows'un 5 GB kullanması anormal diyorum.
Değil işte kanka 5gb yüksek bir ram değil, iki farklı işletim sistemi tabiki birbirlerinden farklı ram kullanımları olacak. 5gb ram gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…