Boşta duran DDR4 RAM slotu için öneri

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-11-16 233321.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-16 233321.png
    14,1 KB · Görüntüleme: 37
Hocam bir de RAM belleği taktıktan sonra direkt bilgisayarı açarsam çalışır mı yoksa BIOS güncellemem gerekir mi?

Hocam bir de RAM belleği taktıktan sonra direkt bilgisayarı açarsam çalışır mı yoksa BIOS güncellemem gerekir mi?
Hocam sizin sisteminiz nedir? Ben size dün ram fotografı tam olark net yüklermisniz dedim cevap yapmadınız her pc faklı ramleri kullanır. Lütfen bilgisayrın modelini tam olarak ve ramlerin fotografını belirtirmisiniz.

Hocam sizin sisteminiz nedir? Ben size dün RAM fotografı tam olark net yükler misniz dedim cevap yapmadınız her PC faklı RAM'leri kullanır. Lütfen bilgisayrın modelini tam olarak ve RAM'lerin fotografını belirtir misiniz?

RAM'lerin fotosunu şu an atamıyorum dışarıdayım. Model: MSI nightblade Mi3.

Sistem 32 gb ram desteği veriyor. İnceliyorum hocam.

Hocam üsttekiler 8 gb altakı 2 tane 16 gb sizin sisteminiz 2400 mhz. Bu ramler sizin sisteminizde uygunluk bölümündekiler.

Son düzenleme:
Sistem 32 GB RAM desteği veriyor. İnceliyorum hocam.

Hocam üsttekiler 8 GB altakı 2 tane 16 GB sizin sisteminiz 2400 MHz. Bu RAM'ler sizin sisteminizde uygunluk bölümündekiler.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Evet. Üstünde seri numarası da yazıyor zaten. Tekrardan teşekkür ederim. :)

Aldığım RAM'i slota yerleştirip kullanacağım sanırım. Başka işlem gerekmiyormuş.

Hocam RAM geldi. Taktım kasaya. Şimdi ben PC'ye güç versem direkt Windows'a atar mı?

Son düzenleme:

Aldığım RAM'i slota yerleştirip kullanacağım sanırım. Başka işlem gerekmiyormuş.

Hocam RAM geldi. Taktım kasaya. Şimdi ben PC'ye güç versem direkt Windows'a atar mı?

Çalışır hocam sıkıntı olmaz ram takmak herhangi bir yazılıma düzeltmeye ihtiyaç duymaz. Nasıl bir sorun var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı