Boşta GPU 60 derece

Windows Adam

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Geçen gün kart 60 derecelere ulaşıyordu(60 derece normal demeyin kartın boştaki hali 39 yükteki hali 45 di). Bende macun yenileyim dedim macunu sürdüm taktım ekranda bir sürü harf çıktı ondan sonra söktüm kartı bir daha taktım açılmadı ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün kart 60 derecelere ulaşıyordu(60 derece normal demeyin kartın boştaki hali 39 yükteki hali 45 di). Bende macun yenileyim dedim macunu sürdüm taktım ekranda bir sürü harf çıktı ondan sonra söktüm kartı bir daha taktım açılmadı ne yapabilirim?
Macunu çok sürmüş olabilirsiniz. Plaka yerine oturmamış olabilir. Macunu az sürmüş olabilirsiniz. Macun taşmış olabilir.

kart macunlu muydu ? yoksa ped limiydi ? ped i çıkardıysanız temas etmediği için ısınmadan dolayı kapanıyor çalışmıyor olabilir.

Hocam öyle bir yerden sordunuz ki. Yani yanınızda olmadan bu duruma nasıl çözüm bulabiliriz? Her şeyi kontrol edin kart girişlerini. Arasına bir şey kaçmış olabilir. Çizik vs olabilir.

VRAM'ler falanda sağlam gözüküyor anlamadım ki :(
hocampc güvenlimodda açılıyor mu ? sürücü ile ilgili bir sorun var ise ekran kartınızı resetleyebilirsiniz.

hocampc güvenlimodda açılıyor mu ? sürücü ile ilgili bir sorun var ise ekran kartınızı resetleyebilirsiniz.
ya da bir live linux ssurumu ile açmayı deneyebilir misiniz ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı