Boşta GPU kullanımı %99 oluyor

beks

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Sistem boşta çalışırken AMD Radeon ve MSI Afterburner programları GPU ve Core clock %99 kullanıyormuş gibi gösteriyor. Mining virüsü olması ihtimaline karşı 4 farklı virüs programıyla tarattım fakat bir şey çıkmadı. 2-3 kere format attım yine değişen bir şey olmadı. Acaba neden kaynaklanıyor olabilir? Teşekkür ederim, iyi forumlar.

Dosya Ekleri

• Resim1.jpg
    Resim1.jpg
    163,2 KB · Görüntüleme: 136
Driver'dan kaynaklı muhtemelen.

Driver'ınızı DDU ile temiz silin ve güncel olan WHQL sürümü kurun. Eğer zaten güncel olan sürüm kurulu ise ya da bunu yapmanıza rağmen etki etmediyse, terkar DDU ile temiz silip eski driver'ınızdan bir önceki sürümü yükleyin.

Driver'dan kaynaklı muhtemelen.

Driver'ınızı DDU ile temiz silin ve güncel olan WHQL sürümü kurun. Eğer zaten güncel olan sürüm kurulu ise ya da bunu yapmanıza rağmen etki etmediyse, terkar DDU ile temiz silip eski driver'ınızdan bir önceki sürümü yükleyin.
Dediklerinizi denemiştim yazmayı unutmuşum. Her driver denememde DDU ile temizleyerek 4-5 farklı eski driver denedim fakat yine aynı sonucu aldım. Şuan sürüm 20.12.1 WHQL kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı