Abuzer.Kömürcü
Hectopat
Windows 10 için key istemez mi?
Yok cihaz aktifleştirilmişse Microsoft hesabına kaydediliyor sorun olmaz.
Windows 10 için key istemez mi?
Yok cihaz aktifleştirilmişse Microsoft hesabına kaydediliyor sorun olmaz.
normal mi ? Nereye normal ya bende 16 gb ram var 4gb kullanıyor sadece chrome açık. yine de windows 10 daha iyiydi benim sistemimle onda da ram tüktimi o kadar fark etmiyor ama 10 daha stabil sanırım.W11"de gayet normal benim laptopta su an bosta 9 GB RAM kullanıyor.
Bende de aynı sorun var. 1 aylık laptop 8 GB RAM 12. nesil i5 Lenovo LOQ. Windows 10 da driver sorunu yaşadığım için Windows 11 Pro kurdum. Ekte görüldüğü gibi onlarca şey çalışıyor arka planda sadece bir ksımını paylaştım. RAM'in en az yarısı dolu oluyor. Bir SolidWorks açsam eline sağlık oluyor. Bu onlarca çalışan programı kapatsam yanlış olur mu bilmediğin için ellemedim de. Bu sorun nasıl çözülür? Yardımcı olur musunuz?
Ram yükselteceğim zaten 8+8 yada 16+16 ram almayı düşünüyorum. Küçük küçük onlarca programın arka planda çalışıyor ve rami bu kadar kullanıyor olması çok tuhaf geldi. Win 11 home performans açısından mı öneriyorsun üstadBu bir sorun değil dostum. RAM'in düşük. 8 GB RAM alıp takmanı öneririm ve ekstradan Windows 11 Home kurmanı öneriyorum.
Bende de aynı sorun var. 1 aylık laptop 8 GB RAM 12. nesil i5 Lenovo LOQ. Windows 10'da driver sorunu yaşadığım için Windows 11 Pro kurdum. Ekte görüldüğü gibi onlarca şey çalışıyor arka planda sadece bir ksımını paylaştım. RAM'in en az yarısı dolu oluyor. Bir SolidWorks açsam eline sağlık oluyor. Bu onlarca çalışan programı kapatsam yanlış olur mu bilmediğin için ellemedim de. Bu sorun nasıl çözülür? Yardımcı olur musunuz?
RAM yükselteceğim zaten 8+8 ya da 16+16 RAM almayı düşünüyorum. Küçük küçük onlarca programın arka planda çalışıyor ve RAM'i bu kadar kullanıyor olması çok tuhaf geldi. Windows 11 Home performans açısından mı öneriyorsun üstat
Normal Ram Kullanımı bir virüs gözükmüyor.Merhaba arkadaşlar. Windows 11 kullanıyorum ve boştayken RAM kullanımımin %75. Virüslü dosyalar indirdiğimi düşünmüyorum. Tüm oyunları Epic ve Steam'den indiriyorum. Bu virüs müdür? Alta iki resim bıraktım. Birisi genel RAM kullanımı, diğeri en fazla RAM kullanan programların çoktan aza doğru sıralaması.
Teşekkür ederim. Home kurulumu yapacağım en kısa zamanda64 GB ve üstü RAM kullanmıyorsan Windows 11 Pro kullanmak saçmalık. Windows 11 Home her türlü daha stabil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.