YouTube Bot basılmış hesap para kazanabilir mi?

Xxxtentacion1667

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi benim YouTube yerinde 216 abonem var videolarımı sildim daha önceden bot havuzuna girdim, 15 tane bot abone geldi sonra baktım hesaba Linux işletim sisteminden giriş var 1 yıl önce tabii hemen oturumu kapattım. Oradan ama o bot havuzunda giriş bilgilerim kaldı çift doğrulamayı aktif etsem en yüksek güvenlik önlemlerini alsam hesaba tekrar girebilir mi? Dediğim gibi 1 yıldır hesaba başka biri girmiyor, en son o giriyordu bir de 216 abonenin 110 tanesi falan benim Gmail açıp açıp kendi kanalıma abone oldum. Bu para kazanmaya engel olur mu yüzlerce atmadım yapmadım da 60 tanesine falan görebiliyorum, her gün 3-4 kez abone oluyordum fazla olunca saymıyordu. Bot değil hesaplar açar açmaz abone oluyordum, 5 kanala bu sebepten para kazanabilir mi?

İlk sorunu cevaplayim hesabıma girer mi sorusu: Sadece çift aşamalı doğrulama olsa bile her türlü giremez.

İkinci sorun ise para kazanır mıyım sorusu: Bildiğim kadarıyla katıl butonu açıldığı zaman kazanıyorsun, bot hesaplarlarlada ise para kazanamazsın, (gizli ama gereksiznot: Ha eğer YouTube'yi kandırıp başka hesaplardan video izleyebilirsin ya da yorum atabilirsin o da YouTube kanabilirse.)

Kanalın belki algoritması bozulmuş olabilir.

Bence bozulmayabilir ya çünkü bunu herkes yapmıştır 10 15 tane arkadaşından falan abone olupta benim 110 olmayabilir. O zaman bende 10 bin abonelik kanala aynısını yapayım algoritması düşsün diye öyle olsa bence herkes yapardı düşman olduğuna. Kendi cihazımdan 70 tane arkadaşlarım akrabalarım falan onlardanda 40 küsur var. Para kazanma yerinde zaten elden geçiyor hesap bot hesap diye geçmez bence arada kullanıyorum.

YouTube siler bir zaman sonra kendine abone olduğun hesapları.

Yok kanka öyle bir şey 2021'den beri yapıyorum bunu. E-postasını unuttuğum hesaplar gitti bir tek hiçbir zaman öyle Gmail kapanmadı Instagram için geçerli o.

İlk kez kendine abone olmak için 110 tane hesap açan birini duydum, bu kadar emeği başka işlere harcayabilirdin gibime geliyor.

3 ay edit yaptım Instagram'da açtım hesap 700 takipçiye kadar gelebildi. 10 bin izlenme alıyordum ama yükselme olmayınca moralim düştü bende öyle yaptım maalesef para kazanmaya engel olursa 60 tanesi çıkabilirim zaten.

İlk sorunu cevaplayim hesabıma girer mi sorusu: Sadece çift aşamalı doğrulama olsa bile her türlü giremez.

İkinci sorun ise para kazanır mıyım sorusu: Bildiğim kadarıyla katıl butonu açıldığı zaman kazanıyorsun, bot hesaplarlarlada ise para kazanamazsın, (gizli ama gereksiznot: Ha eğer YouTube'yi kandırıp başka hesaplardan video izleyebilirsin ya da yorum atabilirsin o da YouTube kanabilirse.)

500 abone 3000 saat kuralıyla kazanmayı planlıyorum hem zevki iş para kazanmak için istemiyorum ama büyüdü diyelim o zaman niye açmayayımki 10 bin oldum varsayalım 10 binin yüzde biri bence etki etmez gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı