Boy daha uzar mı?

Ferid123

Yoctopat
Daha fazla  
Daha uzar mıyım? Yaş 18 bana kapanıyor gibi geldi bilgisi olan var mı? Emin değilim.

IMG_20260209_153953.jpg

Maşallah hocam Allah uzun ömürler versin sizin yerinizde olsam profesyonel basketbolcu olmak için uğraşırdım tabii yaşınız kaç bilmiyorum ama mutlaka üstüne gidin bence.

Öyle kolay olsa keşke hocam maalesef zor ben başaramadım aile bilinci önemli biraz ben 8.sınıfa kadar falan yaşıtlarımdan uzun olduğumu pek anlamazdım o yüzden baskete lisede başladım yaşadığım şehirde küçük olunca önceliğim basket olmadı.

Daha uzar mıyım? Yaş 18 bana kapanıyor gibi geldi bilgisi olan var mı? Emin değilim.

Eki Görüntüle 2657346
Hocam aynı durumu yaşıyoruz. Bende 19 yaşındayım 2 ay sonra 20'ye gireceğim. 1 hafta önce ortopedi doktoruna gittim plaklar kapanmışmı diye. Doktor kapandığını söyledi ama ben hala umutluyum uzayacağımdan. Şuan 1.75'im ve her gece süt içmeye devam ediyorum. Sana da bir tavsiye vereyim. Saat 22.00-03.00, bu saatleri kesinlikle uykuda geçir, uyumadan yarım saat önce 1 bardak süt iç. Uyumadan en az 3 saat önce yani 19'dan sonra asla bir lokma yemek yeme. 21 yaşına kadar boy uzaması devam ediyor.

Hocam aynı durumu yaşıyoruz. Bende 19 yaşındayım 2 ay sonra 20'ye gireceğim. 1 hafta önce ortopedi doktoruna gittim plaklar kapanmışmı diye. Doktor kapandığını söyledi ama ben hala umutluyum uzayacağımdan. Şuan 1.75'im ve her gece süt içmeye devam ediyorum. Sana da bir tavsiye vereyim. Saat 22.00-03.00, bu saatleri kesinlikle uykuda geçir, uyumadan yarım saat önce 1 bardak süt iç. Uyumadan en az 3 saat önce yani 19'dan sonra asla bir lokma yemek yeme. 21 yaşına kadar boy uzaması devam ediyor.
2 sm uzansam bana yeterli umarım sende uzanırsın koldakī buyume plakları bacaklara gore daha hizli kapaniyor diye duymustum ne kadar doğru bilmiyorum amma

2 sm uzansam bana yeterli umarım sende uzanırsın koldakī buyume plakları bacaklara gore daha hizli kapaniyor diye duymustum ne kadar doğru bilmiyorum amma
Hocam merak etme çokta kafaya takma boyunu. Şuan ortalamanın üstüsün zaten. Tabi inşallah istediğimiz boya ulaşırız orası ayrı.

2-3 sm uzasam yeterli
Hocam bu arada attığınız röntgen görüntüsünü yapay zekaya sordum daha uzama ihtimaliniz olduğunu söyledi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı