Boy mu tip mi?

tunax07

Centipat
Evet arkadaşlar, soru gayet açık. Kızlar bir erkekte boya mı daha çok önem verir tipe mi?
Yani boyum kısa (1.66) ama konuşkanım samimiyim, sohbetim sarıyor etrafımdaki insanlara göre. İleride kız arkadaş yapmama engel olur mu bu boyum sizce?

Hiç biri. Güç. Boyunu, tipini genetik olarak değiştiremezsin. O zaman ne yapacaksın, ömür boyu dert mi edeceksin? Tabii ki hayır. Yüzünü incelteceksin, kişisel bakımlarını yapacaksın, tarzına uygun giyim stili oluşturacaksın, kas kazanacaksın, maddi açıdan kendini geliştireceksin, diksiyon olarak geliştireceksin. Kısaca geliştirebildiğin her alanda gelişeceksin.

Ee tabii ki kimseyi kandırmaya gerek yok. Boy ve tip de önemli bir faktör. Kızdan kıza değişir bu dediğiniz. Ama yukarda dediklerimi yaparsanız asla kızlar size bakmaz diye bir şey yok. Mesela Al Pacino 1,68. Ama adam kendini geliştirmiş, her kız hayran. İki seçeneğiniz var, ya değiştiremeyeceğiniz şeyler yüzünden sürekli dertli olursunuz, ya da gelişebileceğiniz her alanda gelişip mutlu olursunuz.

Yaşınız kaç bu arada? Ohoo hocam, eski konunuzdan gördüm daha 10. sınıfmışsınız. Kesinlikle uzarsınız merak etmeyin. Ayrıca gelişmek için çok iyi bir yaş. Bu yaşta gelişirseniz ileride millet pişmanken siz mutlu olursunuz. Bu arada özel değilse anne babanızın boyunu söyler misiniz? Ona göre aşağı yukarı tahmin yapılabiliyor.

Her şeyden önce konuşkanlığın geldiğini düşünüyorum ben. 185'im, tipim ne kötü ne de aşırı iyi. Konuşmayı fazla sevmediğim için kaybediyorum. 1.60 girişken adamın 2-3 kızla gezdiğini gördüm kaç kere. Bulursunuz, dert etmeyin. Boya önem verdiğini söyleyenler ya yalan söylüyor ya da sıkıntıları var.

Hiçbiri. Güç. Boyunu, tipini genetik olarak değiştiremezsin. O zaman ne yapacaksın, ömür boyu dert mi edeceksin? Tabii ki hayır. Yüzünü incelteceksin, kişisel bakımlarını yapacaksın, tarzına uygun giyim stili oluşturacaksın, kas kazanacaksın, maddi açıdan kendini geliştireceksin, diksiyon olarak geliştireceksin. Kısaca geliştirebildiğin her alanda gelişeceksin.

Ee tabii ki kimseyi kandırmaya gerek yok. Boy ve tip de önemli bir faktör. Kızdan kıza değişir bu dediğiniz. Ama yukarıda dediklerimi yaparsanız asla kızlar size bakmaz diye bir şey yok. Mesela al pacino 1,68. ama adam kendini geliştirmiş, her kız hayran. İki seçeneğiniz var, ya değiştiremeyeceğiniz şeyler yüzünden sürekli dertli olursunuz, ya da gelişebileceğiniz her alanda gelişip mutlu olursunuz.

yaşınız kaç bu arada? ohoo hocam, eski konunuzdan gördüm daha 10. sınıfmışsınız. Kesinlikle uzarsınız merak etmeyin. Ayrıca gelişmek için çok iyi bir yaş. Bu yaşta gelişirseniz ileride millet pişmanken siz mutlu olursunuz. Bu arada özel değilse anne babanızın boyunu söyler misiniz? Ona göre aşağı yukarı tahmin yapılabiliyor.

Annem 44 yaş 1.64 babam 46 yaş 1.79-1.80 hocam.

Her şeyden önce konuşkanlığın geldiğini düşünüyorum ben. 185'im, tipim ne kötü ne de aşırı iyi. Konuşmayı fazla sevmediğim için kaybediyorum. 1.60 girişken adamın 2-3 kızla gezdiğini gördüm kaç kere. Bulursunuz, dert etmeyin. Boya önem verdiğini söyleyenler ya yalan söylüyor ya da sıkıntıları var.
Konuşmaktan yana sorunum yok dediğim gibi sohbetim akıcı ve sarıyormuş zaten arkadaşlara göre

Ya benim sıkıntım şu sınıftaki herkes 1.70 1.73 1.75 tarzı hatta Eyüp arkadaşım 1.86 çocuğun abisi 1.70 babası 1.78 ben en kısalardanım bu bana üzücü geliyor

Herkeste boy aynı anda uzamaz. En çok genetik önemlidir. Muhtemelen siz de bir anda 5-6 CM uzayacaksınızdır. Bazılarında 16 yaşında uzama durur, bazıları 17 yaşında bile bayağı uzar. Tamamen genetik. Sizin de ailenize göre uzamanız çok olası.

Herkeste boy aynı anda uzamaz. En çok genetik önemlidir. Muhtemelen siz de bir anda 5-6 CM uzayacaksınızdır. Bazılarında 16 yaşında uzama durur, bazıları 17 yaşında bile bayağı uzar. Tamamen genetik. Sizin de ailenize göre uzamanız çok olası.
Yani hocam benim merak ettiğim şey şu ben futbol oynuyorum kaleciyim ama kısayım yani illa bir şey yapıp mı uzatmam lazım ( spor,protein tozları,süt,yumurta tarzı şeyler yemek gibi) yoksa hayatı akışına bıraksam da uzar mıyım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı