Tip mi önemli öz güven mi?

İlk bakışta tip önemlidir bu yadsınamaz bir gerçektir fakat konuyu ilerletmek için sohbet etmek gerekir bunun yanında sosyal statü ileri yaşlarda önemli faktördür. İş sonunda şu noktaya çıkar ya çok yakışıklısındır kız kendisi senle konuşmak ister sen bir adım atınca o üç adım atar ya da ortalama tipsindir emekle kendin uğraşarak tavlarsın. Asıl olay uygun insanı arzulamaktır tip ve özgüvenine bakaraktan 4/10 bir erkek 8/10 bir kıza yazıp red yiyince sitem etmemeli davul dengi dengine şöyle düşün sen kendine ne kadar değer biçersin ? Cevap orada saklı.

Ben bu konuda tip önemsiz diyene de katılmıyorum özgüven önemsiz tip olunca otomatik kız geliyor zaten özgüvenli olursun diyene de katılmıyorum. İkisi de bir noktaya kadar etkiliyor. Tabi burdan gidip de kadınlar gibi estetik yaptırın veya gym faresi olun anlamı çıkmasın çünkü yakışıklı olup da başarısız olan da var. Tipsiz olup kız bulabilen de var ama bunu sizin gözünuze sokuyosa muhtemelen dediği gibi kızlarda pek iyi değildir böyle olanlar. Mesela 170 olup zayıf olup kız konusunda başarılı olabilirsiniz ama para durumunuzun rahat olması lazım veya ciddili suç hayatına yakın olup o tarz erkeklerden hoşlanan kadınlarla takılabilirsiniz. İkincisindeki gibi keko olunca bir noktaya kadar kız çekersiniz ama 20li yaşlardan sonra parasızlık tokat vurur ordan sonra yokuş aşağı cokersiniz her konuda.

Tam tersi 😃 dışarıda güzel kızların yanında neden kekolar var diyoruz asıl nedeni o çocukların utanma arlanma duygusu olmaması yani her ortamda her şeyi yapabilirler bazılarını bu olay çok mest ediyor tipte önemli ama öz güven daha ön planda sen asosyal olduktan sonra dünyanın en yakışıklısı ol yine kızlar dönüp bakmaz baksa bile ayrıldıktan sonra dillerine düşersin çocuk asosyal eziğin tekiydi diye her şeyden önce öz güven geliyor.
Bu olay Türkiye'de böyle bu arada. Bizim toplumumuzun kanayan yaralarından bir tanesi , yurt dışına da gittim orada dış görünüş önemliydi. Bizde ise kekolarda medet umuyorlar sonucunu da haberlerde izliyoruz. Tamamen adamların yaşam tarzıyla ilgili Tofaşın ön koltuğunda millete son ses müzik dinletmeyi seviyorsa o kızda kekodur zaten.

@Rigeliuss hocam Richard Ramirez var Amerika'da adama yüzlerce evlilik mektubu geliyor Türkiye kekolarindan daha beter her yerde böyle zekası az olan okumamış kesim var. Bazı ülkelerde çok az ama ülke zekiyse.
Dediğim gibi illegallik de çekiyor onları öyle olan kızlarda keko dediğim gibi ama bilmiyorlar bir gün diğer tarafını onlara da gösterecekler. Mesela çok güzel olan Sydney Sweeney tarzı bir modelin yanında Hiko baba gibi biride gezmez.

Dediğim gibi illegallik de çekiyor onları öyle olan kızlarda keko dediğim gibi ama bilmiyorlar bir gün diğer tarafını onlara da gösterecekler. Mesela çok güzel olan Sydney Sweeney tarzı bir modelin yanında Hiko baba gibi biride gezmez.
Bence de öyle en kötü 180-185 zengin ortalama tipli falan biri takılır yani. Ama Sydney Sweeney ve hiko baba baya abartı örnek.

@Rigeliuss ben dolu insan isterim açıkçası. Müzik zevki olan, film, oyun vs. konusunda da iyi zevkleri olabilen. Oyun konusunda olmasa bile en azından dediğim diğer kategorilerde zevki olan. Kitap zevki de olan ama bu kızlar alsın diye 300TLye satılan (370TL'ye Dune'un Ace baskısını aldım İngilizce baya da iyi baskı Wattpad kitaplarını bu paralardan satmaları aşırı komik.) Wattpad kitaplarından ibaret olmayan, muhabbeti iyi ve fazla sövmeyen kısaca dolu bir insan isterdim. Yoksa 10/10 güzel olsun ama tek aktivitesi Instagram'da gezip durup sağın solun dedikosunu yapan bir kızla olmak kimse istemez herhalde.

Henüz sizin yaşlarınızda olmasam da dediğiniz gibi sosyal statü de önemlidir muhtemelen ileriki yaşlarda. Sonuçta hayatta en önemli şey paradır. Para olmazsa yaşamını sağlayacak hizmetler de olmaz.
Bu olay Türkiye'de böyle bu arada. Bizim toplumumuzun kanayan yaralarından bir tanesi , yurt dışına da gittim orada dış görünüş önemliydi. Bizde ise kekolarda medet umuyorlar sonucunu da haberlerde izliyoruz. Tamamen adamların yaşam tarzıyla ilgili Tofaşın ön koltuğunda millete son ses müzik dinletmeyi seviyorsa o kızda kekodur zaten.
Benim gözlemlediğim batı ve ortadoğu toplumlarında olduğu kadar Asya toplumlarında dış görünüşün önemli olmaması. Tip olarak en fazla 5/10 (Adamın özgüveni baya yüksek.) olan bir arkadaşım Japonya'da Akihabara'daki bir kız ile muhabbeti baya ilerletmişti. (Onun oradan Akihabara TL ile 2k falan tuttuğundan çok ilerletmedi.) Biraz daha mantık kafasındalar o toplumlar ki bana da daha uygun bu kafa. Muhabbet, sohbet, hobiler, para, statü vs. uyuşacak ki iyi bir ilişki olacak. Ha her erkek kişisel bakımını yapmalı ki ben de yapıyorum. Lazım. Ama ilişkinin devamlılığı için bu dediğim faktörler daha önemli.

Bence de öyle en kötü 180-185 zengin ortalama tipli falan biri takılır yani. Ama Sydney Sweeney ve hiko baba baya abartı örnek.
Evet hocam :D uçurumu belirtmek için söyledim. Kendi adıma konuşayım 1.73 boyunda tipi orta-üst arası birisiyim yakışıklı sayılırım , hayatım boyunca gelip teklif edenlerde oldu ama onları da ben reddettim kısaca senin istediğini onlar istemiyor , seni isteyeni de sen istemiyorsun aslında eldekini kabul etse insanlar bu konuları konuşmayacağız bile herkes üst düzey hatun arzuluyor.

Henüz sizin yaşlarınızda olmasam da dediğiniz gibi sosyal statü de önemlidir muhtemelen ileriki yaşlarda. Sonuçta hayatta en önemli şey paradır. Para olmazsa yaşamını sağlayacak hizmetler de olmaz.
Zaten +20 den sonra ilişkinin artık sağlıklı olması için tipinde böyle üst düzey olmaması gerektiğini anlıyor insan. Geçmişe dönüp baktığımda keşke kabul etseydim dediklerim oldu eldekiyle yitinmeyi bilmiyoruz belki ?

Tip sadece ilk karşılaşmada etkili. Gerisi sosyal becerilerinize bağlı ki bende pek yok doğrusu. 😀

Dışı güzel ama konuşamayan biri ile olmaz istemezsiniz herhalde. Ayrıca üstteki arkadaşın keko örneğindeki gibi keko dediğiniz kişiler kendini tehlikeli öz güvenli olarak tanıttığı için kızları çekiyorlar. (çoğu en ufak kavgada bıçak çekecek, en az 5 kişi ile gezecek, tek kalınca kaçacak kadar korkaklar.) E konuşma becerisi olmayan biri arkadaş edinemeyeceği gibi sevgili de edinemez ki bende de yok bu konuşma becerileri. 😀

Siz de 190 falansınız galiba. Ortalama erkek boyu 170-75 arası bu ülkede. Kız boyu ise 160. ortalama bir erkek ortalama bir kızdan 10-15cm uzun oluyor. Yeterli. 50-60 kilo demişsiniz ama giyimi de iyiyse gayet iyi görünebilir vücudu. Kemikleri sayılmıyorsa tabii. Bir tık kıskançlık sezdim sanki.

Ben de yakışıklı değilim boyum da aynı, sadece çocuğun bana söylediği şeyi söyledim.

Evet hocam :D uçurumu belirtmek için söyledim. Kendi adıma konuşayım 1.73 boyunda tipi orta-üst arası birisiyim yakışıklı sayılırım , hayatım boyunca gelip teklif edenlerde oldu ama onları da ben reddettim kısaca senin istediğini onlar istemiyor , seni isteyeni de sen istemiyorsun aslında eldekini kabul etse insanlar bu konuları konuşmayacağız bile herkes üst düzey hatun arzuluyor.
Hocam bence önemli olan kendi istediğinin olması. Ama ben çok görmedim dediğin şeyi.Sosyal medyada fazla takilma tavsiyem.

@Rigeliuss ben dolu insan isterim açıkçası. Müzik zevki olan, film, oyun vs. konusunda da iyi zevkleri olabilen. Oyun konusunda olmasa bile en azından dediğim diğer kategorilerde zevki olan. Kitap zevki de olan ama bu kızlar alsın diye 300TLye satılan (370TL'ye Dune'un Ace baskısını aldım İngilizce baya da iyi baskı Wattpad kitaplarını bu paralardan satmaları aşırı komik.) Wattpad kitaplarından ibaret olmayan, muhabbeti iyi ve fazla sövmeyen kısaca dolu bir insan isterdim. Yoksa 10/10 güzel olsun ama tek aktivitesi Instagram'da gezip durup sağın solun dedikosunu yapan bir kızla olmak kimse istemez herhalde.

Benim gözlemlediğim batı ve ortadoğu toplumlarında olduğu kadar Asya toplumlarında dış görünüşün önemli olmaması. Tip olarak en fazla 5/10 (Adamın özgüveni baya yüksek.) olan bir arkadaşım Japonya'da Akihabara'daki bir kız ile muhabbeti baya ilerletmişti. (Onun oradan Akihabara TL ile 2k falan tuttuğundan çok ilerletmedi.) Biraz daha mantık kafasındalar o toplumlar ki bana da daha uygun bu kafa. Muhabbet, sohbet, hobiler, para, statü vs. uyuşacak ki iyi bir ilişki olacak. Ha her erkek kişisel bakımını yapmalı ki ben de yapıyorum. Lazım. Ama ilişkinin devamlılığı için bu dediğim faktörler daha önemli.
Hocam Dünya'nın her yeri üç aşağı beş yukarı benzer erkeklerde konuşma kesinlikle daha önemli kızlar kolay kolay yürümedigi için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı