Tip mi önemli öz güven mi?

Hocam bence önemli olan kendi istediğinin olması. Ama ben çok görmedim dediğin şeyi.Sosyal medyada fazla takilma tavsiyem.
İnan bana sosyal medyada en az takılan insanlardan biriyim. Toplumu iyi analiz ettim , tipin belirliyi faktör olmadığı ama önemli olduğu gerçek ha Türkiye'de bu bölünüyor yaşam tarzı, kişisel bakım,hobiler vs. diye ama yurt dışında arayan kesimde var yalan yok ama daha az. Toplumda diyelim ortalama bir erkek güzel kız arzuluyor bu ego körükler. Sosyal medya dediğin böyledir ben tamamen ayrı bir olayı konuşuyorum. Para+Tip olursa muhtemelen istediğini az çok elde ediceksindir zaten.

Çünkü mesela ben kendim görüyodum bi ara konuştuğum bi kız vardı arkadaş olarak ben tipe boya çok önem veriyorum falan diyordu şimdi sevgili olduğu çocukta ikisi de yok bizim erkek milleti de soruyu yanlış soruyor sanki her kızın elinde Brad Pitt falan var.

Merhaba bir kız var ilk adımı atmak istiyorum. Fakat aklıma takıldı sizce dış görünüş mü daha önemli yoksa öz güven mı?

Kızlar cevaplarsa sevinirim 😁

Öz güven kesinlikle benim arkadaşlarımın bazıları aşırı yakışıklı veya çekici değiller hatta bazıları ortalamanın altında ama kızlarla rahatça konuşabiliyor öz güven bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı