Boy nasıl uzatılabilir?

doğru soyluyorsun ben basketbol hiç oynamam ve nefret ederim futbolcuyumdur ben ve şuan 15'e bile girmedim nisanda 15 olucam şuan boyum 1.80 ve kilom 68 babama bakıyorum babam 1.73 annem 1.65 yani bir tek babamın kuzenleri 1.95-1.90 babamın tarafı uzun biraz biraz. benim 14 yasında 1.80 olma olasılıgım nasıl birşey acaba yanıtlayabilir misiniz?
Baba tarafına çekmiş olabilirsin, benim babam 165 annem 150 lerde falan benim boyum 174 dayıma çektim sanırsam. Ata genetiklerden kazanılanabilir.

Ohohoho daha çok yolun var Lise çağında boy atlayanlarda var ama tabi genetik işi neredeyse tamamen.

Peki ya asılma boy uzatır mı? Evimizde kapıda olan barfiks çubuğuna hergün asılıyorum.
Pek uzatmaz birkaç santim anca, aman belini incitmede :D, ama illa spor yapıcam diyorsan yüzme diyorlardı, yüzme tüm vucudu çalıştırıyor boy konusunda biraz yardımcı olabilir ama tamamen genetik işi neredeyse senin parmak şekline kadar tamamen genetik yani. ama yüzmeyi öneririm.

Basketbol, açma gerinme vs diyen cahillere aldanma bu tür aktiviteler Max 2-3cm uzatır seni, boy uzunluğu %90 genetik faktörlere dayanır istediğin kadar growth ve testo kullan yine genetiğinin izin verdiği kadar uzayacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı