Boy uzaması için ne yapılır?

xswordiz71

Hectopat
Daha fazla  
18 Yaşındayım, boyum 1.72 ve en azından bir 1.80 boyum olmasını istiyorum.

Not; Geceleri pek uyumam, devamlı sabahlarım ve 2.5 yaşımdan beri şeker hastasıyım, daha önce birkaç sene epilepsi hastasıydım. Belki bunlardan kaynaklı olabilir diye belirtmek istedim.

Boyumu uzatmak için neler yapabilirim?

Boyun uzayabileceği son 2 maksimum 3 yılın içindesin. Geceleri uyumaya ve kalsiyumunu D vitaminini olabildiğince takviye etmeye çalış. Bundan başka da çok yapabilecek bir şey yok. Boy uzatmak için ekstra bir şey pek yok. Eksikliği olan şeyleri gidermenin faydasını görebilirsin, o da belki.

18 Yaşındayım, boyum 1.72 ve en azından bir 1.80 boyum olmasını istiyorum.

Not; Geceleri pek uyumam, devamlı sabahlarım ve 2.5 yaşımdan beri şeker hastasıyım, daha önce birkaç sene epilepsi hastasıydım. Belki bunlardan kaynaklı olabilir diye belirtmek istedim.

Boyumu uzatmak için neler yapabilirim?
Süt için, cidden düzenli olarak süt tüketin. Arkadaşım yaz tatilinde süt tüketti köyde ve ciddi manada uzadı. Beni geçti herif.

Uzama plakların büyük ihtimalle kapandı. Bu saatten sonra yapabileceğin tek şey kafana takmadan hayatına devam etmek. Uyku ya da diğer etkenler boy uzamanı %1 ila %5 arasında etkiler. Kalan %95 tamamen genetik.

Genetik hocam. Boş ver, takma kafaya. Çok da önemli bir şey değil. Anca 1.50 egoist kızlar seni beğenmez o kadar.
En dogru yorum bu. 186'yim 66 kilom var ve tamamen genetik. 172'sin diye seni begenmiyorlarsa begenmesinler kanka? sirf dogarken secemedigin seyler yuzunden seni begenmeyenler gitsinler, seni boyundan posundan dolayi degil, sen oldugun icin sevenlerle birlikte ol. Cok goruyorum "boyum kisa intihar edecegim" falan, begenilmeyi bu kadar takmayin. Benim de kiz arkadasim hic olmadi kafami daglara taslara vurmuyorum, zamana birakiyorum.

Soruma neden cevap vermiyorsun bos yapiyorsun diye karsi cikmazsaniz sevinirim sadece dusuncelerimi yazdim.

En dogru yorum bu. 186'yim 66 kilom var ve tamamen genetik. 172'sin diye seni begenmiyorlarsa begenmesinler kanka? Sirf dogarken secemedigin seyler yuzunden seni begenmeyenler gitsinler, seni boyundan POS'undan dolayi degil, sen oldugun icin sevenlerle birlikte ol. Cok goruyorum "boyum kisa intihar edecegim" falan, begenilmeyi bu kadar takmayin. Benim de kiz arkadasim hiç olmadi kafami daglara taslara vurmuyorum, zamana birakiyorum.

Soruma neden cevap vermiyorsun bos yapiyorsun diye karsi cikmazsaniz sevinirim sadece dusuncelerimi yazdim.

Ne olursa olsun, fıtrat bu. Değiştirilemez. İstersen kafanı dağlara taşlara vur boş, anca kendini durduk yere üzersin. Haa, bunun içinde intihar düşüncesine kapılan insanlar gördüm, Allah akıl fikir versin kendi tercihleri.

Dostum maalesef bu işler genetik yıllar boyunca beslenmeme dikkat ettim sigara alkol kullanmadım spor yaptım basket oynadım açma germe ugraştım. Buna rağmen sadece 2 cm uzadım fakat kötü beslenen her gün 1 paket sigara bitiren en yakın arkadaşım benden 10 cm uzun yani yapabilecegin. Pek bir şey yok genetiğinde varsa uzarsın yoksa uzamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı