Enginmurat
Centipat
Boya BY-M1 yaka mikrofonu dip ses alıyor mu? Ne kadar başarılı? Aranızda kullananlar varsa cevaplayabilir mi? Teşekkürler arkadaşlar.
Kardeş ben sessiz ortamda kullanıcam. Yinede alır mı? Bilgisayarda sesi editlememe gerek var mı ?Ben çekim için telefonu kullaniyorymda.Biraz alıyor ama Adobe Audition ile düzeltilebilir. Gürültülü ortamlarda alması gayet normal zaten. Bence tam bir fiyat/performans ürünü.
Alınır. Sesi temizlemek gibi bir derdiniz de olmaz sessiz ortamda kullanacağınızdan dolayı.Kardeş ben sessiz ortamda kullanacağım. Yine de alır mı? Bilgisayarda sesi editlememe gerek var mı? Ben çekim için telefonu kullanıyorum da.
Siz kendiniz kullandınız mı? Başarılı diyorlar. Bilgisayarda pil gerekiyor mu? Pili ne kadar gidiyor?Alınır. Sesi temizlemek gibi bir derdiniz de olmaz sessiz ortamda kullanacağınızdan dolayı.
Fiyatı göz önüne alındığında alınabilecek en iyi yaka mikrofonu diyebilirim. 5-10 liralık yaka mikrofonlarını kalite olarak katlar, muadil markaların pahalı yaka mikrofonlarına da yakın bir performans sergiliyor.Sen kendin kullandın mı? Başarılı diyorlar.
Bende şu an mevcut. Hali hazırda kullanmıyorum fakat DSLR ile ses kaydetmek için kullanmıştım. Pilli kısım DSLR ile kullanımlarda aktif ediliyor, telefonda gerekmiyor. Çok uzun süre kullanmadığım için pilinin ne kadar gittiğini bilemeyeceğim. Direkt bilgisayara bağlayıp da kayıt almadım, o yüzden bilgisayara bağlayıp kayıt alırken pil kullanımı gerekiyor mu bilmiyorum. Telefonunuza bağlayıp, telefonunuz ile kayıt alıp bilgisayara aktarıp kullanabilirsiniz.Bilgisayarda pil gerekiyor mu? Pili ne kadar gidiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.