Boya BY-M1 dip ses alıyor mu?

Sen kendin kullandın mı? Başarılı diyorlar.
Fiyatı göz önüne alındığında alınabilecek en iyi yaka mikrofonu diyebilirim. 5-10 liralık yaka mikrofonlarını kalite olarak katlar, muadil markaların pahalı yaka mikrofonlarına da yakın bir performans sergiliyor.
Bilgisayarda pil gerekiyor mu? Pili ne kadar gidiyor?
Bende şu an mevcut. Hali hazırda kullanmıyorum fakat DSLR ile ses kaydetmek için kullanmıştım. Pilli kısım DSLR ile kullanımlarda aktif ediliyor, telefonda gerekmiyor. Çok uzun süre kullanmadığım için pilinin ne kadar gittiğini bilemeyeceğim. Direkt bilgisayara bağlayıp da kayıt almadım, o yüzden bilgisayara bağlayıp kayıt alırken pil kullanımı gerekiyor mu bilmiyorum. Telefonunuza bağlayıp, telefonunuz ile kayıt alıp bilgisayara aktarıp kullanabilirsiniz.

Hocam boya M1 almayı düşünüyorum ama evim yol gürültüsü alıyor. Acaba çevre sesleri almama konusunda ne kadar başarılı? Bir de Twitch'de yayın yapmak için istiyorum. Sizce ne kadar uygun? Cevap için şimdiden çok teşekkür ederim herkese.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı