Boya fırçası, parçalara zarar verir mi?

Ömer Gündüz

Kilopat
Katılım
4 Şubat 2012
Mesajlar
3.204
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yeni soğutucuyu sipariş verdik, bende bir önhazırlık adına kasayı sökeyim hem kabloları düzenleyip temizlik yaparım dedim. Bolca toz vardı tabii ki. Bende de kompresör türü güçlü hava üfleyen bir şey olmayınca şu el boyutu siyah kıllı boya fırçası vardı hiç kullanılmamış. :D onunla güzelc süpürdüm parçalardaki tozları. Sizce parçalara zarar gelmiş midir? Bir de işlemcideki eski macunu temizlerlen kenarlara taşmış, işlemcinin yeşil PCB'sine ve soketin plastik kısımlarına biraz bulaşmış izopropil alkolle ıslattığım kağıt peçete ve kulak pamuğuyla sildim. Bir zarar gelmiş midir parçalara merak ettim? :)
 
Sanmıyorum bende diş fırçası ile temizliyorum şimdiye kadar bir sorun oluşturmadı.İşlemciye bende termal macunu fazla sürmüştüm.Sonra peçede ve bezle temizledim şimdi sorunsuz çalısıyor iyi temizle yoksa çalışmıyor.Beni biraz uğraştırdı:)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı