Boyu daha uzun göstermek

Alternatif bir çözüm olarak doğuştan gelen, sizin elinizde olmayan, seçemediğiniz şeylere bu kadar takılmayıp, aşmanızı ve kendinizi olduğu gibi kabul etmenizi tavsiye ederim.
Millete aşağıdan bakmak bir süre sonra koyuyor insana.

Türk kızı boya göre yargıladığı için olabilir. Tabi paran varsa istersen 1.53 ol.
Bunun çok büyük bir etkisi var fakat boy sizin elinizde olan bir şey değil. Kilo alınıp verilir, insan kendini geliştirip daha bakımlı olabilir. Boy sizin elinizde olan bir şey değil. Boyunuzun en büyük etmeni genetiktir ve bunu değiştirmeniz pek mümkün değil. Bundan yakınıp değiştiremeyeceğiniz şeyleri değiştirmeye çalışmaktansa, kendinize katabileceğiniz şeyler üzerine kafa yormanız daha makbule geçer bence.

Boyunu takmayın yani.

Bakmazlarsa bakmasınlar, onların olmanı istediği gibi değil kendin olmak istediğin gibi ol.

Haklısın. Önemli olan bakım, giyim ve tip.

Katılıyorum. Benim boy sıkıntım veya takıntım yok boyum yerinde. Ama takan çok insan var. Ama kısa boylu olmanın en güzel avantajlarından biri de vücudu daha kolay inşa edebilmek, doldurabilmek.

Katılıyorum. Benim boy sıkıntım veya takıntım yok boyum yerinde. Ama takan çok insan var. Ama kısa boylu olmanın en güzel avantajlarından biri de vücudu daha kolay inşa edebilmek, doldurabilmek.
Kesinlikle. Dediğim gibi insanın değiştiremeyeceği şeylere dert yanmasından ziyade değiştirebileceği şeyleri zorlaması daha yerinde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…