Boyum 3 senedir uzamıyor

İşletme okuduğun için tıpta okuyan arkadaşını bu şekilde dinlemişsin herhalde. Verdiğin 1 tane tavsiye yok sırf orada buradan duyduğun bilgilerle mesajlarıma cevap yazmışsın. Yanlış bir şey yazmadım. İnsanın genetikleri 100 yıl önceki atasına bile çekmiş olabilir, sadece anne baba değil. Oldu senin mantığına göre kısa anne babadan hiç uzun çocuk çıkmıyor olması lazım. Etrafına bak bakiyim herkesin anne babası uzun olduğu için mi çocuk da uzun? YKS eşit ağırlıkta ilk 500 bine girip 3 TYT biyoloji netiyle tavsiye veriyorsun muhtemelen. Hatta YKS çağında bile olmadığın kesin. :D
Çalışsan bile yapamayacağın sıralamadaki üniversitede bilgisayar mühendisliği okuyorum, yanlışlarını düzeltmeme rağmen niye bu kadar kudurdun 🤣 Sana kimse sadece anne ve babasına çeker diye bir şey söylemedi. Kişi genlerini anne ve babasından alır. Onlarda kendi anne ve babalarından alır, atalarına çekebilir zaten çekemez diye de bir şey demedim. Anne ve babası dışında birinden gen alamaz dedim. Anne ve babası da kendi anne ve babasından gen alıyor, böyle atalara kadar gideriz. Kafana göre bir şeyler uydurup sonra da benim mantığım diye bir şeyler yazmışsın. Anne ve babası uzun diye sadece uzun genleri aktarıyor diye bir şey de demedim oysaki. En düşük seviyeye anlatır gibi anlatmıştım ama belli ki onu da anlamamışsın, valla sana daha nasıl anlatabilirim bilemiyorum.
Ha bir de şimdi aklıma geldi yanlış hatırlamıyorsam sen sözel bir bölüm okuyordun, bu durum daha da ironik oldu bak şimdi.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı