Babam 187 annem 155 ben 170'im 16'ya gireceğim daha girmedim babam 11. sınıf gibi uzamış ama benim uzama şansım var mı? Kulaç boyuma falan baktım şu anki boyumla aynı, uzun değil babam çok emin ama uzayacağımı destekleyen tek şey baba tarafı. Anne tarafı full kusa kuzenim dışında benden uzun yok anne tarafında hatta babamla iddiaya girdik eğer 23 yaşında babamın boyunu geçemediysem bana ev alacak, eğer ben geçersem ben alacağım. Zaten babamla annem arasında bu kadar fark varken babamı geçmem çok zor.
Elinde olmayan bir mevzu için ev iddiasına girdiğinize göre milletvekili çocuğu falansın herhalde.
Burda kimse müneccim değil, o yüzden babanı geçer misin bilemem.
Defalarca açılan konularda bu soruya hep aynı cevap verildi: Genetik bir durum olup söylenen sözler tahminden öteye gidemez. Doktorlar bile tam olarak boy tayini yapamıyor bu çocuk şu kadar uzar diye.
Selamlar. 2002'liyim. 3 sene önce basket oynamaya başladım. Bu sene 12. Sınıfım diye sadece sahilde haftada 1 kez basket oynuyorum. Boyumu 2 kez ölçmeye çalıştım annem 1.87 babam 1.85 olduğumu söylüyor. Pek önemli değil aslında. Kulaç boyum 197, ellerim de 1.95 arkadaşlarımla ölçtüğümde eşit...
Babam 187 annem 155 ben 170'im 16'ya gireceğim daha girmedim babam 11. sınıf gibi uzamış ama benim uzama şansım var mı? Kulaç boyuma falan baktım şu anki boyumla aynı, uzun değil babam çok emin ama uzayacağımı destekleyen tek şey baba tarafı. Anne tarafı full kusa kuzenim dışında benden uzun yok...
Merhaba, benim yaşım 16, 170 cm boyundayım, 68 kilo civarındayım, kilo vermek için çalışmalara başladım, boyum daha uzar mı, kilo vermenin boyuma faydası olur mu?
Merhaba iyi forumlar. Benim aklıma takılan sorular var boy ile alakalı. Boyum 164 yaş 15. Sizce ne kadar uzarım? Basketbola başlıyacağım. Bazıları birden boy atarsın diyorlar. Çünkü yavaş geliştiğim için. Kemik yaşı filanda duydum, kemik yaşım küçük herhalde.
15 yaşıma gireli bir hafta oldu ve boyum 1 yıl boyunca en fazla 2 cm uzadı. Ergenliğe gireli 2-3 yıl falan olmuştur. Baba: 172. Anne: 154. Dayılarım: 165-174. Boyum uzar mı sizce?
Merhabalar. Öncelikle boyum 1.67, 18 yaşındayım, boyumdan çok rahatsızım. En az 1.75 olmak istiyorum üstü hayal zaten ama olamasam da 1.70'i geçsem de yeterli olur benim için. Herhangi bir spor yapmıyorum (küçükken 4 yıl yüzmeye gittim). Boyum daha fazla uzaması mümkün mü? Spora başlayabilirim...
Genetiğinize ve beslenmenize çok bağlı. Ben 16 yaşında 1.74 boya sahiptim şu an 18'im 1.82 boyum var. Kuzenim 16 iken 169'du 19 yaşına bastığında boyu 1.88'i geçti. Boyunuzun uzamasını istiyorsanız esnetme hareketleri yapabilirsiniz, kesin uzatır diye bir şey yok ama etkilidir denemekte fayda var.