Babam 171, annem 170 ve ben 191 cm boyundayım.
8. sınıfta 170 cm boyundaydım.
Lise hazırlıkta 185 cm boyundaydım.
Senin yaşlarında 10-15 cm boy attım.
Sen de 180 i aşacaksın.
Ondan sonrası beslenmene, fiziksel aktivitene, alkol, sigara, kola vs kullanıp kullanmamana göre şekillenecek. Uykuna dikkat et. Gece 12 den önce çoktan uyumuş ol.
11 en geç 11:30 da uyuyorum zaten kalsiyum felen de alıyorum ama morelim baya bozuk şuan ayağım 26 27 cm kulaç boyum da şuanki boyumla aynı sanırım hiç uzayacak gibi durmuyorum ama yine de teşekkürler
Genetiğinize ve beslenmenize çok bağlı. Ben 16 yaşında 1.74 boya sahiptim şu an 18'im 1.82 boyum var. Kuzenim 16 iken 169'du 19 yaşına bastığında boyu 1.88'i geçti. Boyunuzun uzamasını istiyorsanız esnetme hareketleri yapabilirsiniz, kesin uzatır diye bir şey yok ama etkilidir denemekte fayda var.
Kuzeninize 16 yaşındayken ayak boyu kaçtı sorar mısınız

Son düzenleme:
11 en geç 11:30 da uyuyorum zaten kalsiyum felen de alıyorum ama moralim bayağı bozuk şu an ayağım 26 27 cm kulaç boyum da şu anki boyumla aynı sanırım hiç uzayacak gibi durmuyorum ama yine de teşekkürler.

Kuzeninize 16 yaşındayken ayak boyu kaçtı sorar mısınız?

Kaç oldun kanka ben de 16 yaşıma yeni girdim boyum 172.

Kaç oldun kanka ben de 16 yaşıma yeni girdim boyum 172.

Bayağıdır ölçmedim 175 civarıydı en son ama bu konuları bence kafaya takma ne kadar uğraşsan da pek bir etkin olmaz sadece kendi moralini bozarsın. Zaten kafaya takılacak bir şey olmadığını biraz zaman geçince anlıyorsun :).

Bayağıdır ölçmedim 175 civarıydı en son ama bu konuları bence kafaya takma ne kadar uğraşsan da pek bir etkin olmaz sadece kendi moralini bozarsın. Zaten kafaya takılacak bir şey olmadığını biraz zaman geçince anlıyorsun :).

Benim boyum 172 aslında ideal sayılır ama benim moralimi bozan şey 2 3 sene önce Türkiye ortalamasının üstündeydi boyum şu anda altında ergenliğe geç girdim sayılır. Endoktrin doktoruna gidip growth hormonu almayı düşünüyorum tabii hormon eksikliği var ise.

Benim boyum 172 aslında ideal sayılır ama benim moralimi bozan şey 2 3 sene önce Türkiye ortalamasının üstündeydi boyum şu anda altında ergenliğe geç girdim sayılır. Endoktrin doktoruna gidip growth hormonu almayı düşünüyorum tabii hormon eksikliği var ise.

Bir kontrol ettir istersen ama normal çıkar 172 bayağı normal bir boy 16 yaşındasın bir de. Bu arada bir anda uzayan da çok arkadaşım oldu yaz sonu +10cm falan gelenler oluyor 21'e kadar uzama ihtimalin var.

Bir kontrol ettir istersen ama normal çıkar 172 bayağı normal bir boy 16 yaşındasın bir de. Bu arada bir anda uzayan da çok arkadaşım oldu yaz sonu +10cm falan gelenler oluyor 21'e kadar uzama ihtimalin var.

Bence de normal çıkar. Bir anda boy attığım söylenemez her sene düzenli olarak uzadım 13 yaşında 160 14 yaşında 166 15 yaşında 169 şu anda 172.5 gibi bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı