Boyum kaç olur?

11. sınıfa kadar ve 11. sınıf da dahil uzarsın. Bazen patlama yaşarsın birden uzarsın, bazen hafif hafif uzarsın. Değişebilir bunlar.

Çeşitli sporlar ve gıdalar ile takviye yaparak boyunu uzatabilirsin haricinde genetik oluyor diğer kısmı şans işi yani. Ve belki de boyunuz bir anda atabilir belli olmaz.

Cem Yılmaz'lar gelmeden ciddi yorum yapalım dedim.

Spor salonuna gidiyorum. Ağırlık kaldırmıyorum sadece ağırlık kaldırmadan spor yapıyorum. babam 170, annem 160 ama anne tarafı, dayım ve bir de kuzenlerim bayağı uzun. En kısa benim.

Daha çok uzarsın hocam.

İnşallah ama lise zamanı takıntı oluyor her şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Spor salonuna gidiyorum. Ağırlık kaldırmıyorum sadece ağırlık kaldırmadan spor yapıyorum. babam 170, annem 160 ama anne tarafı, dayım ve bir de kuzenlerim bayağı uzun. En kısa benim.

Anne ve baban ortalamanın altındalar hevesini kırmak istemem ama 180-185 filan zor olur, genelde dayı ve diğer akrabalara çekenler önceden belli oluyor uzunluğu sonradan gelmez o artış.

Anne ve baban ortalamanın altındalar hevesini kırmak istemem ama 180-185 filan zor olur, genelde dayı ve diğer akrabalara çekenler önceden belli oluyor uzunluğu sonradan gelmez o artış.

Basketbola başlamıştım. Önceden oynardım ama bırakmıştım. Bu yaz geri başladım. Hoca 3 hafta boyunca topa bile dokundurtmadı sadece koşturup duruyordu. Çok sıktı ve bıraktım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı