Boyum uzar mı?

Ali İmran1

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle böyle bir konu açarak rahatsız ettiğim için özür dilerim. Ancak bu konu fazla canımı sıkıyor. Temmuz ayında 16 olacağım ve boyum 172 cm. Boynumda fazla olmasa da almadığım sürece gözle görülür bir şekilde seyrek sakallanma varken son 3 ayda favori kılları da belli olmasa da çıkmaya başladı. Babamın boyu 178-180 iken annem 168-170, erken ergenlikten şüpheleniyorum ama tam olarak hiçbir şeyden emin değilim; gittiğim doktor da hafif bir sporla 5-6 cm daha uzarsın dedi ama bu beni tatmin etmiyor. Linkini koyacağım site ise 3.5 ile 3.8 dedi sonuç olarak (sitenin altında açıklaması yazıyor). Sizden ricam bu konu hakkındaki yorumlarınızı paylaşıp az da olsa ışık tutmanızdır. Tekrardan özür diler, şimdiden teşekkür ederim.

Moderatörlere duyuru: Artık boy konuları direkt kapatılsın zira biz çok bıktık. :D

Tamam, en entel sensin sevgili dostum. At gözlüğü ile bakmayı bırak lütfen.
Canım arkadaşım, daha 15 yaşındasın. Ergensin ve ayriyeten biz doktor değiliz. Çok canını sıkıyorsa bu durum Endokrinolojiye bir randevu alırsın. ;)

Teknoloji forumuna boy konusu açmayı bırakıp Genlerine güven o zaman.
"Konu Dışı
Teknoloji, Bilişim ve İnternet dünyası dışındaki serbest kürsü " :D
Canım arkadaşım, daha 15 yaşındasın. Ergensin ve ayrıyeten biz doktor değiliz. Çok canını sıkıyorsa bu durum endokrinolojiye bir randevu alırsın. ;)

Yine gideceğim, teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı