Boyumun uzaması için ne yapmalıyım?

Kardeşim sen de sokak lambası gibi adamsın işte. En azından yer fıstığı gibi gezmiyosun benim gibi. Arkadaşlarım hem 170 +. Bana bununla ilgili sorduklarında hani işi genetiğime de bağlayamıyorum. Çünkü ; Amcamın boyu : 175 cm, Teyzemin boyu : 164 cm, Dayım : 174 cm. Hatta sülalemizde 180 boyunda adamlar var ama ben sap gibi 162 de kaldım. Ha bitek babamın babası kısa
;160 cm

Uzun boy iyi değildir lafı tamamen yalandır. Benim boyum 1.90 ve her zaman avantajlı oluyorsun ortamlarda. Bir kere kızlar tarafından dikkat çekiyorsun. Fakat dediğim gibi avantajları olsa bile biz insanlar çeşitliliğimiz ile güzelizdir. Herkes yakışıklı veya uzun boylu kaslı olacak diye bir kaide yok. İdeal erkek tipi değildir bunlar.

Dedem dışında her kes 170+.Küçüklüğüm ergenliğim tıpkı babamın ergenliği. Hatta babamın akrabalarından biri beni yolda görüp babam sandı ama ben onun oğlu olduğumu belirttim gerçekten çok şaşırdı. İşte bu tek boyum benzemedi sanırım...
Şu kız meselesini açmayalım sinirim bozuluyor resmen...

Baba boyu + anne boyu + erkekseniz 13 ekleyin, kız iseniz 13 çıkartın ve 2'ye bölün ortalama en çok uzayacağınız boy ortaya çıkar kesin değil daha uzunda olabilirsiniz daha kısada.

Kardeş küçüklüğümden beri problem ne bilmiyorum. 51 cm doğmuşum annem öyle söyledi yani. Doktorlar uzun olacak demiş...
Ama uzunu burak 170 cm bile olamadım bir şeyi mi yanlış yaptım acaba hani 16 yaşıma kadar düzenli süt de tüketdim ama ne olduğunu anlamıyorum... Bir de şöyle bir şey oldu. 5 yaşımdan 7 yaşıma kadar neredeyse hiç uzamadım. E zaten bunun da nedenini anlamıyorum...

Kardeş aynen yapıyorum: 171 + 157 +13=341 => 341:2=170.5 cm... E hani?

Bu hesap zaten kaba bir hesap haydi hata payı da olsun 180 olun ama 17. yaşında ne bekliyorsunuz 162 olmuşsnuz 22 yaşına kadar gidecek bu boy uzaması. Ona bakılırsa bu hesap bani, m boyumun 176 olacağını söylüyor ama 15 yaşında 186 boyum var hemen olacak bir şey değilki bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…