Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 1 Kasım 2020 #11 Burak Gençoğlu dedi: Arkadaşalr boyun egzersizi var mı hızla geliştiren? Genişletmek için tıkla... Konudaki mesajları okumaya ne dersiniz?
Burak Gençoğlu dedi: Arkadaşalr boyun egzersizi var mı hızla geliştiren? Genişletmek için tıkla... Konudaki mesajları okumaya ne dersiniz?
Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 1 Kasım 2020 #12 Artorias74 dedi: Dumbbell Shrug. Genişletmek için tıkla... Onu denedim çok ağrıyor bel kısmım ama yapacağım.
Artorias74 dedi: Dumbbell Shrug. Genişletmek için tıkla... Onu denedim çok ağrıyor bel kısmım ama yapacağım.
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 1 Kasım 2020 #13 Burak Gençoğlu dedi: Onu denedim çok ağrıyor bel kısmım ama yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam boynunuzu esnetmeye çalışın, antreman öncesi yapmayın ama. Uyanınca ve yatmadan önce boynunuzu esnetin.
Burak Gençoğlu dedi: Onu denedim çok ağrıyor bel kısmım ama yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam boynunuzu esnetmeye çalışın, antreman öncesi yapmayın ama. Uyanınca ve yatmadan önce boynunuzu esnetin.
Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 1 Kasım 2020 #14 Artorias74 dedi: Hocam boynunuzu esnetmeye çalışın, antreman öncesi yapmayın ama. Uyanınca ve yatmadan önce boynunuzu esnetin. Genişletmek için tıkla... İlk esnetirim boynumu sonra ypaarım dediğiniz şeyi teşekkürler.
Artorias74 dedi: Hocam boynunuzu esnetmeye çalışın, antreman öncesi yapmayın ama. Uyanınca ve yatmadan önce boynunuzu esnetin. Genişletmek için tıkla... İlk esnetirim boynumu sonra ypaarım dediğiniz şeyi teşekkürler.