Boyunluğu maske olarak kullanma

XxtilkiloverXx

Decapat
Daha fazla  
Boyunluğu maske olarak kullanmak istiyorum ama gözlüğüm yerine oturmuyor kulaklarım rahatsızlanıyor burnumda kayıp düşüyor ben kulaklarımı örtmeden sadece ağız çene burun ve yanakları kapatıcak şekilde kullanmak istiyorum bir fikriniz var mı?

Dosya Ekleri

• images.jpg
    images.jpg
    4,7 KB · Görüntüleme: 47
Yani ben dediğiniz gibi kullanıyorum zaten ama hiç dikkat etmemiştim böyle şeylere. Üstüne bluetooth'lu kulaklık da kullanıyordum.
Çok hawlisin bro.
Boyunluğu maske olarak kullanmak istiyorum ama gözlüğüm yerine oturmuyor kulaklarım rahatsızlanıyor burnumda kayıp düşüyor ben kulaklarımı örtmeden sadece ağız çene burun ve yanakları kapatıcak şekilde kullanmak istiyorum bir fikriniz var mı?
Bence, maske takın.

Bence maske kullanın bunun koruyacağını sanmam.

Toka gibi tutacak bir şey ile boyunluğu arkadan tutturursanız istediğiniz olur. Boyunluğu da tokanın üstüne katlarsanız kötü gözükmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı