Boyunuz kaç?

Türkiye'de erkeklerin boy ortalamasının 1.73 m, kadınların boy ortalamasının 1.63 m olduğu söyleniyor... Hadi bakalım herkes boyunu yazsın. Bakalım bu söylentiler ne kadar doğru? (Cinsiyetinizi yazmayı unutmayın, mesela ben 1.64 m erkeğim. 😃)
Lan sadece ben cuceyim heralde.

Desteğin için teşekkür ederim. Normalde boy takıntım çok yok ama sadece küçüklüğümden beri istediğim bir şeydi. İstediğim boyda 180-185 arasıydı zaten ama olmadı kader yapacak bir şey yok :)
Türkiye de ortalama kız boyu 1.55, 1.60, 1.65 nadiren de olsa uzunlar oluyor ama geneli kısa boylu 1.70, 1.75 boy erkek için ideal. (Kendi düşüncem) Benim arkadaş var adam 1.85 beli bükük geziyor.

( Benim okuduğum dönemde öyle idi. Gerçi birkaç sayfa geride 1.55 gördük )

Desteğin için teşekkür ederim. Normalde boy takıntım çok yok ama sadece küçüklüğümden beri istediğim bir şeydi. İstediğim boyda 180-185 arasıydı zaten ama olmadı kader yapacak bir şey yok :)
İnan bana aynı hayali kuruyormuşuz... Aktör olmak istiyordum küçüklüğümden beri... Ama bu yıl Manisada Fizyoterapi kazandım... Hayırlısı buymuş demek ki...

Yaş ver yaş. Ona göre yorum yapalım
22. 13/14 yaşımda da 180'dim. Boyum sabit kaldı. Arkadaşım aynı dönemde boyu çok kısaydı.160 cıvarıydı. Bugün bana yaklaştı. Sanırım boyu şu an 1,77 ya da 1,78. Bü yüzden "boyum şu, ileride ne olurum" diyenlere duyurulur. 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı