Bozuk bilgisayarı tamir etmeyen teknik servis

Merhaba. İncehesap'tan hazır aldığım sistemde arıza çıktı ve garantiye gönderdim. Bilgisayar servisteyken kimse aramadı, sorun nedir söylemediler. 1 hafta 1 gün sonra geri gönderildi, ama tamir edilmemiş, sorun yok yazılmış ama bilgisayarın sorunu var.
Neyse, bilgisayar geldikten 3-4 gün içinde bir sorun yoktu. Oyunlarımı oynadım. Fakat bugün yine aynı arıza 2 kez meydana geldi. Bilgisayar'daki görüntü gidiyor. Bilgisayar çalisiyor. Klavye mouse calismiyor. Fakat teknik servis bilgisayarin içine test yaptiklarina dair fotolar koymuşlar. Gerçekten de test yapilmiş. Fakat arizam devam ediyor.
Üstüne, bilgisayar garantiden döndüğünde güç kablosu ve camı montelemek icin bulunan 2 vidası eksik gelmişti. Fakat mail atmam sonucu yolladılar.
Peki bu sorunu nasıl cözerim veya direkt incehesabi tüketici mahkemesine mi vermem gerekiyor?

Hocam AMD Radeon 20.2.2 sürümünü dün indirdim, 3 kere oyundayken görüntü birimi ile bağlantı kesildi hatası verdi ve restart attı bilgisayar. 19.8.2 sürümünü kullanıyordum eskiden, eğer tekrardan oyun oynarken çökerse o sürüme geri döneceğim. Siz de dediğimi bir deneyin isterseniz, 19.8.2 sürümünü kurun.

Hocam AMD Radeon 20.2.2 sürümünü dün indirdim, 3 kere oyundayken görüntü birimi ile bağlantı kesildi hatası verdi ve restart attı bilgisayar. 19.8.2 sürümünü kullanıyordum eskiden, eğer tekrardan oyun oynarken çökerse o sürüme geri döneceğim. Siz de dediğimi bir deneyin isterseniz, 19.8.2 sürümünü kurun.
Deneyeceğim. Bende de sorun yeni yeni başladi sürücüden olabilir.

Teşekkürler. Attıginiz amdnin yeni surucusu değil. Atmiş oldugunuzu mu kurayim en yenisini mi?

Murphye katılıyorum...

Bunu deneyin sorun muhtemelen ekran kartının yazılımı ile ilgili. Oyunları maximum ayarlarda oynamayın. Ekran kartının RAM'i 4 gb. BF5 boş ayarlarda ekran kartından zaten 6 GB kullanıyor. Burda yazdığım RAMler bilgisayar RAMi değil ekran kartının VRAMi tekrar yazıyorum.

PSU kaynaklı olsa kasa komple kapanırdı.

Burda yazdıklarım şahsi görüşümdür ben bilgisayarcı değilim.

DDU windows 10da nasıl başlatılır google'dan aratabilirsiniz.

14 gün vs bilmemne olmaksızın koşulsuz şartsız Tüketici Hakem Heyetine ayıplı mal gerekçesiyle başvurabilirsiniz. Bu da aklınızda bulunsun içiniz rahat olsun. Bu sitede nasıl yapılacağı yazıyormuş galiba.

Arkadaşlar incehesap sistemi ikinci kez istedi ve 20.günlik bir süreç sonucu psu güç kablosunun plastik kısmında deformasyon olduğunu tespit etmişler. Psu birebir değişim yapıldı şuanda sorunsuz. Yardım eden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı