Bozuk çıkan PNY XLR-8 RAM ile ne yapılmalı?

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. PNY XLR-8 3200MHz RAM elime ulaşalı 1 hafta olmadı. Oyunlardan durduk yere atmaya başladı ve Memtest86 sayesinde RAM'in birçok testte hata verdiğini gördüm. Bu RAM'i 400 TL'ye almıştım ve şu an piyasada 480 TL'den aşağı değil sanırsam. İade etsem tekrar almaya çalıştığımda fazla para vereceğim. Dolayısıyla ne yapmalyım? Değişim yapılabilir mi hiç para vermeden? Ürünü Hepsiburada'dan Yenidenbilisim satıcısından satın almıştım.

Aynı ürünü Hepsiburada'dan aldım benim de bozuk çıktı. Değişim istedim kabul etmediler, onarıp gönderdiler şu an sıfırıyla değiştirmeye çalışıyorum.

Aynı ürünü Hepsiburada'dan aldım benim de bozuk çıktı. Değişim istedim kabul etmediler, onarıp gönderdiler şu an sıfırıyla değiştirmeye çalışıyorum.
nasıl onarıma gönderdiniz? Yani nereye yazdınız hocam? Şimdi iade edip bir daha alırım ama 80-90 TL masraf olacak. En azından onarırlarsa belki sorunsuz çalışır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı