Bozuk ekran kartını tamir ettirip kullanmak mantıklı mıdir?

MehmetBey0

Centipat
Daha fazla  
Çalışıyor denilen 2. el ekran kartım bozuk çıktı. Ekran kartına güç gelmediği söylendi. Ekran kartına güç gelmeme arızası nedir, tamiri mümkün mü tamir ettirilirse ileride sorunsuz kullanılabilir mi, sizce tamir ettirmek mantıklı olur mu? Ürünü 5000 TL'ye almıştım tamir masrafı yüksek çıkarsa muhtemelen sıfır ekran kartları ile aynı fiyata mâl etmiş olurum.

Çalışıyor denilen 2. el ekran kartım bozuk çıktı. Ekran kartına güç gelmediği söylendi. Ekran kartına güç gelmeme arızası nedir, tamiri mümkün mü tamir ettirilirse ileride sorunsuz kullanılabilir mi, sizce tamir ettirmek mantıklı olur mu? Ürünü 5000 TL'ye almıştım tamir masrafı yüksek çıkarsa muhtemelen sıfır ekran kartları ile aynı fiyata mâl etmiş olurum.

Yaptırma garantiye göndereceksen gönder ama yerel dükkanlara gideceksen hiç gitme.

Kart modeli nedir? Nereden aldın?

XFX RX 6600 sahibinden sitesi üzerinden 2. el elden teslim olarak satın aldım.

İnternette biraz araştırma yap YouTube'da çok kaliteli makinelerle GPU onarımı yapan firmalar var ulaşıp kargolarsın bu arada kart marka modeli nedir?

XFX RX 6600.

Yaptırma garantiye göndereceksen gönder ama yerel dükkanlara gideceksen hiç gitme.

Garantisi kasım sonuna kadar devam ediyor fakat ürünü 2. el aldım fatura aldığım kişinin adına olduğu için garantide sıkıntı çıkartıyor sanırım.

@MehmetBey0 ürünü almadan önce test ettiniz mi? Arıza tespit mi yaptırdınız? Güç gelmeme durumu olduğunu kim söyledi? Eğer ufak bir kısa devre varsa çok tutmaz ancak connectörlerde sorun varsa dikiş tutmaz o kart daha.

Ürünü almadan önce FurMark testi videosunu vb. test videosunu istedim fakat elden teslim alırken test yapmadım. Yazılımcı bir tanıdığa kontrolünü yaptırdım diğer parçaların çalıştığını fakat ekran kartına güç gelmediğini söyledi.

Ürünü almadan önce FurMark testi videosunu vb. test videosunu istedim fakat elden teslim alırken test yapmadım. Yazılımcı bir tanıdığa kontrolünü yaptırdım diğer parçaların çalıştığını fakat ekran kartına güç gelmediğini söyledi.

Kötü bir kart değil. Dediğim gibi kaliteli bir servisten fiyat almayı deneyin uçuk fiyat çıkmıyorsa yaptırabilirsiniz besleme arızaları olabilir elektronik cihazlar sonuçta.

XFX RX 6600 sahibinden sitesi üzerinden 2. el elden teslim olarak satın aldım.

XFX RX 6600.

Garantisi kasım sonuna kadar devam ediyor fakat ürünü 2. el aldım fatura aldığım kişinin adına olduğu için garantide sıkıntı çıkartıyor sanırım.

Eğer yerel dükkanlara yaptırırsan kalitesiz panel kullanma ihtimalleri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı