Yaşar Koruroğlu
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle iyi akşamlar. Arkadaşlar ben içinde 120 GB SSD ve 500 GB harddiskli bir sistem almistim. Daha sonra 500 GB hard diskim bozuldu ve oyun yükleyemez hale geldim Windows SSD'de kurulu 10 Pro 64 Bit. Sistemi de yazayım.
-AMD FX 8300 3.30GHz 8 çekirdek.
-GT 1030 2 GB DDR5.
-8 GB DDR3 1333MHz RAM.
-ASUS M5A97 r2.0 anakart.
Kısa zaman sonra kendime bir monitor aldim. Aldigim adam kasa bozuk diye kasayi da verdi. Hangi parca bozuk bilmiyorum dedi ben de üstune dusmedim. Pro 2000 diye gecen bir kasa. Kasayi açtım ve hard diski gördüm kendi PC'me takmaya karar verdim. Sorum şu: Bu hard disk bozuksa benim PC'ye zarar verir mi? Veya virüs vesaire varsa ne olur? Kurulum gerekir mi? Performansimi dusurur mu? Bu da PRO2000 kasa hard diskin arka kısmındaki sarı yerler kahverengiye dönmüs biraz toz mudur bilemedim.
-AMD FX 8300 3.30GHz 8 çekirdek.
-GT 1030 2 GB DDR5.
-8 GB DDR3 1333MHz RAM.
-ASUS M5A97 r2.0 anakart.
Kısa zaman sonra kendime bir monitor aldim. Aldigim adam kasa bozuk diye kasayi da verdi. Hangi parca bozuk bilmiyorum dedi ben de üstune dusmedim. Pro 2000 diye gecen bir kasa. Kasayi açtım ve hard diski gördüm kendi PC'me takmaya karar verdim. Sorum şu: Bu hard disk bozuksa benim PC'ye zarar verir mi? Veya virüs vesaire varsa ne olur? Kurulum gerekir mi? Performansimi dusurur mu? Bu da PRO2000 kasa hard diskin arka kısmındaki sarı yerler kahverengiye dönmüs biraz toz mudur bilemedim.
Son düzenleyen: Moderatör: