4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 3 Ağustos 2021 #1 Tableti açamıyorum. İçindeki verilere erişilebilir mi?
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 3 Ağustos 2021 #2 Mustafa_Alp dedi: Tableti açamıyorum. İçindeki verilere erişilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak cihazın neyi bozuk? Ekranı, dokunmatiği eğer bunlardan biri bozuksa bilgisayara USB ile bağlayarak ulaşabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Mustafa_Alp dedi: Tableti açamıyorum. İçindeki verilere erişilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak cihazın neyi bozuk? Ekranı, dokunmatiği eğer bunlardan biri bozuksa bilgisayara USB ile bağlayarak ulaşabilirsiniz.
KS KS 4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 3 Ağustos 2021 #3 XEfe.Bey dedi: Tam olarak cihazın neyi bozuk? Ekranı, dokunmatiği eğer bunlardan biri bozuksa bilgisayara USB ile bağlayarak ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Neyi bozuk bilmiyorum. Şarja taktığımda tepki vermiyor, ayrıca açamıyorum da. İçinde 2FA kodlarım vardı, yardım edebilecek yok mu? Artı 0 Eksi
XEfe.Bey dedi: Tam olarak cihazın neyi bozuk? Ekranı, dokunmatiği eğer bunlardan biri bozuksa bilgisayara USB ile bağlayarak ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Neyi bozuk bilmiyorum. Şarja taktığımda tepki vermiyor, ayrıca açamıyorum da. İçinde 2FA kodlarım vardı, yardım edebilecek yok mu?