Bozulan ekran kartı nasıl tamir edilebilir?

N0rvecli

Hectopat
Katılım
12 Temmuz 2022
Mesajlar
3.558
Makaleler
2
Çözümler
53
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Selam, ekran kartım. RX 470 kısa devre yaptı ve açılmıyor, bu tamir edilir mi?
 
Neresinde arıza var, neden arıza yaptı, kim ilgilenecek ve ne kadar bilgi birikimi var acaba. Bunun cevabı hem hayır hem de evet. Piyasaya bakılırsa o kartı kaldır at kafan daha rahat olur. Gerçekten işini yapacak birini bulursan ve arıza büyük değilse yardımcı olabilirler. Arızanın çapı da öyle incelemeden belirlenemez. Basit bir besleme sorunu da olabilir, GPU çekirdeğinden de çıkabilir. Çok sıkıntılı bir durum. Sıradan bir tüketici bununla uğraşmamalı bence. Çözümden çok bela getirir.
 
Neresinde arıza var, neden arıza yaptı, kim ilgilenecek ve ne kadar bilgi birikimi var acaba. Bunun cevabı hem hayır hem de evet. Piyasaya bakılırsa o kartı kaldır at kafan daha rahat olur. Gerçekten işini yapacak birini bulursan ve arıza büyük değilse yardımcı olabilirler. Arızanın çapı da öyle incelemeden belirlenemez. Basit bir besleme sorunu da olabilir, GPU'dan da çıkabilir. Çok sıkıntılı bir durum. Sıradan bir tüketici bununla uğraşmamalı bence. Çözümden çok bela getirir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
arıza buradaki ile aynı hocam i7-7700K sistem de aniden güç kesti ve ekran kartı takılı iken güç almıyor onboard açınca çalışıyor aynı RX 470'den takınca o sorunsuz açılıyor mod arkadaş başlığı değişmiş yapılır mı olacaktı.
 
Kısa devre bazı bilgisayarcılar tarafından tamir edilebiliyor. Ancak çok fazla para isteyebiliyorlar o yüzden bulaşmayın derim. Paranızı toparlayıp 2. el ekran kartı bakın.

Kaç lira isterler tahmını ekran kartım var hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı