Siz nasıl bir ayar yaptınız da o kadar az kullanıyor, o ayarları bizle de paylaşın
Siz nasıl bir ayar yaptınız da o kadar az kullanıyor, o ayarları bizimle de paylaşın
Eki Görüntüle 1318419
Bu arada soruya cevabım şu şekilde olacak:
O programı biliyorum, açıkçası SSD kullanmayanların kullanmaması gereken bir program çünkü disk yükleme sürelerini çok yavaşlatıyor. Programın amacına gelecek olursakta RAM önbelleğini temizliyor. Zaten Windows RAM'de yer kalmayınca önbelleği kendi temizliyor. Bence çokta gerekli değil. Teşekkürler yorum için.Mem Reduct adlı programı kullanıyorum, araştırmanızı öneririm.
O programı biliyorum, açıkçası SSD kullanmayanların kullanmaması gereken bir program çünkü disk yükleme sürelerini çok yavaşlatıyor. Programın amacına gelecek olursakta RAM önbelleğini temizliyor. Bence çok da gerekli değil. Teşekkürler yorum için.
Oyunda yükleme ekranlarında fazla beklemeler yaşatıyor ondan bahsediyorum.Benim gibi 4 GB RAM'i olan kişiler için gerekli, SSD konusunda eğer HDD yavaş ise sıkıntı çıkarır HDD'lerde de sorun çıkmamaya başladı.
Oyunda yükleme ekranlarında fazla beklemeler yaşatıyor ondan bahsediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.