Brave virüs mü?

snowman0

Hectopat
Merhaba dün Brave tarayıcı yazdım ilk çıkana basıp indirdim BitDefender trojan uyarısı verdi. Dosyayı sildim sonra VirusTotal'de tarattım 10 virüs dedi trojan filan.
Hatta dosyanın adı Brave-64.msx

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil muhtemelen. Yine de bir şey indireceğiniz zaman en üstte reklam yazan linklere değil aşağıda bulunan orijinal linklere tıklamaya dikkat edin.

Brave güvenilir tarayıcı diye biliyorum belki anti virüs yazılımı yükseltme yapmanız için uyarı vermiş olabilir

Merhaba dün Brave tarayıcı yazdım ilk çıkana basıp indirdim BitDefender trojan uyarısı verdi. Dosyayı sildim sonra VirusTotal'de tarattım 10 virüs dedi trojan filan.
Hatta dosyanın adı Brave-64.msx

Kendim de Brave tarayıcısını kullanıyorum. Tarayıcıyı kendi sitesinden indirdiğinize emin misiniz?

Sanırım kendi sitesinden indirmedim. Çünkü kendi sitesinden indirdiğimde indirme ekranı farklıydı.

Bir de trojan BitDefender tarama sonucunda çıkmıyorsa gizlenme gibi bir durumu var mıdır?

Yanlış bilgi
Sanırım kendi sitesinden indirmedim. Çünkü kendi sitesinden indirdiğimde indirme ekranı farklıydı.

Bir de trojan BitDefender tarama sonucunda çıkmıyorsa gizlenme gibi bir durumu var mıdır?

Trojanın öyle bir ihtimali olamaz. Ancak RAT yediysen veya Worm yediysen o zaman gizlenebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı